About me

Jag träffade min American dream under studier i USA, vi gifte oss den 20 maj 2010. Men vi slog klackarna i taket med klänning och ringar först den 17 juli 2010. Vi flyttat från Atlanta, huvudstaden av HipHop,  till Birmingham, Alabama, huvudstaden av rednecks och inskränkta nutts, och nu bor vi i Denver Colorado. Huvudstaden av awesomeness och natur.

Casey (aka Sockerbiten) är i nyexaminerad ifran Law School och jag söker arbetar är Head of Business Development för ett svenskt företag som nu byggs upp här i USA. Om ni tycker att det låter som en flådig titel så ska jag låta er tro det… men det är rätt långt ifrån sanningen.

Vi har en hund, en R-Ridgeback. Världens sötaste men hon kallas även The DevilDog här i bloggen. Ett välförtjänt namn. Vi tar även hand om en retriver valp. Han har cancer, heartworm och ständiga örninfektioner… en needy men en happy dog. Söt som ett as. 

Annars handlar bloggen mest om alla ständiga kulturkrockar, mycket CrossFit, Paleo, psykbryt och inte allt för sällan om hemlängtan till nära och kära.

Varför har jag hemliga inlägg? Jag startade den här bloggen just för att vänner och familj skulle kunna hålla koll på mig här borta och för att undvika  skicka ut massmail.

Ibland är det så att jag bara vill veta vilka som läser vad. Inte för att jag vill hålla folk utanför utan mer för att jag vill inte vara allt för privat till människor som väljer att vara anonyma läsare. Bloggen är i mångt och mycket en envägkommunikation och jag måste ibland bara skapa kontroll i något som känns som ett kaos. Skicka ett mail om du vill ha lösen, kanske kommer jag att godkänna dig. Kanske inte.

Har ni frågor eller funderingar så hör gärna av er till linneaiusa@gmail.com