Print Friendly, PDF & Email

Alla som har läst Brene Brown räcker upp handen, alla som fattar vad vulnerability hangover kan ställa sig i mitt hörn. Hej hej! Jisses vad jag hade vulnerability hangover efter förra inlägget. Men så himla skönt det var att säga det högt också.  PUUUUST. Det är ju vad det är, men att vara en mor och en frut är inte helt enkelt att smälta samman, för mig.

Hur mår ni? Hur går det för er? Jag har saknat er massor.

32 Comments

 1. Är det inte lustigt hur jag sitter i min soffa på andra sidan havet, och funderar på hur du har det nu för tiden, och vi känner inte ens varann…
  Sverige hälsar!

 2. Kikar också in här då och då! Roligt att du skriver igen!
  Förutom fru och mamma känner jag att jag adderar lärare i grundsärskolan, kompis, dotter och syster. Mycket att räcka till för… Ibland är det härligt, ibland förfärligt. Kram till dig

 3. Ååååh vad jag har saknat dig! Förstår din känsla, himla bra ord. Men känner precis som du, de här med att vara (obs, försöka) himla bra mamma & sen vara fru kräver mycket. Och barnen behöver ju mig på ett helt annat plan tycker jag.
  Iaf, så skönt att höra från dig och så tacksam du delade med dig. Du är inte ensam!

 4. Ååååh vad jag har saknat dig! Förstår din känsla, himla bra ord. Men känner precis som du, de här med att vara (obs, försöka) himla bra mamma & sen vara fru kräver mycket. Och barnen behöver ju mig på ett helt annat plan tycker jag.
  Iaf, så skönt att höra från dig och så tacksam du delade med dig. Du är inte ensam.

 5. Vad fint att du uppdaterar igen, jag har kikat in rätt ofta för att se om du skrivit nåt.

  Jag lider alltid av jättestark vulnerability hangover (sjukt bra ord för övrigt!), så pass att jag typ undviker folk som jag öppnat mig lite för. Blir lika less på mig själv varje gång men kan inte sluta ändå. Heja mig!

 6. Saknat dig också! Går in varje dag och kikar när jag kör mitt dagliga bloggrace och blev så glad av uppdateringen <3

 7. Vi saknar dig!! Jag och några kompisar (ingen av oss har barn) pratade om det ditt förra inlägg handlade om (alltså inte med anledning av själva inlägget utan det kom från ingenstans) under en middag nyligen, och det var flera som kände som du! För övrigt undrar jag hur det gick med Theos provsvar?

  • Blooooo, onskar att de inte kande sa!!! Och det gick ok, han har epilepsi och ar pa en bra dos medicin nu sa han har inga anfall langre!

 8. Fint att du är tillbaka! Har saknat din blogg, men har under tiden njutit av att se dina FANTASTISKA bilder på instagram.

 9. Jag har saknat dig med. <3 Massor.
  Men jag tror jag förstår. Du fick göra som jag och mitt bloggande i skilsmässan. Jag var så skör att jag inte orkade blogga. Jag var för skör så minsta pust gjorde att jag ramlade omkull. ( obs har startat ny blogg igen, gillade inte den på Nouw ingen bra portal.
  <3

Write A Comment