Print Friendly, PDF & Email

Tänker att om KC kollar kontouttdraget nu så kommer han bli assur, för jag köpte möbler utan att säga till. LOVAR att han inte kommer märka att det finns nya möbler hemma om jag bara är den som tar emot allt när de kommer. Hur sjukt är inte det? Anyway.. Köpte en matta som kommer vara asäcklig att gå på men den är snygg så det är ok.

Var på en “intervju” för att fota ett bröllop nyss.. var trött och drack en stor burk med energidryck för att inte somna på vägen hem och känner mig så ooootroooligt pigg just nu. Kommer kanske aldrig att sova igen.

Vill ni ha lite tips?

Detta avsnitt på My Fav Murder. Om mamman som städade. DOOOOOG av skratt.

Detta för jag älskar Titus

Världens bästa Instagram konto. Hint: Alaska, herbalist, grisar som husdjur!

Kram på er!

4 Comments

  1. Vad är det för möbler du har köpt? Vi ska köpa nya stolar snart, pga har inga (lånar av mina päron) och det är ju lite svårt. Särskilt när ingen av oss har motor att orka ta tag i det :p Hoppas det blir fint och att KC blir glad!

  2. Haha, men är inte det ofta så typiskt män? Sist gång jag var på IKEA och min man kom hem efter mig frågade han ”är den här ny?” om ALLT i vår lägenhet var nytt tills jag bad honom slappna av. Då prickade han allt!

  3. Åh grisar! Det är därför jag ofta undrar, hur kan äta dem utan att få ont i magen av dåligt samvete? Speciellt hur djurhållningen är här i USA om man inte har stenkoll. Jag äter de inte och har stenkoll på de djurprodukter jag äter (fågel/fisk/mjölkprodukter) men har fan ont i magen enda till och från, haha.Inte lika mycket som jag skulle haft annars iofs!
    Hur som, hoppas mattan blir fin och att mannen märker och inte surar. Och ville bara säga att erat äldsta barn är så lik dig (Walter?) och erat yngsta (Theo?) är så lik din man! Gulligt!

Write A Comment