Print Friendly, PDF & Email

Kan ju tilläggas att jag bara kommer anställa någon som kommenterar på den sista poängen. Orkar FAAAN inte med att komma hem och se barnvakter med pistoler på tröjan med någon text om second amendment.

8 Comments

  1. Åh! Hoppas ni hittar en riktigt bra nanny som kan komma med kort varsel. Finns det inte någon svensk i närheten så att barnen får höra och lära sig mer svenska? Bara en tanke..

  2. Haha!!! Du är så skööööön!!! Tänkte också på det där med 7 månader, men såg svaret ovan 🙂

  3. Men visst är Theo äldre än sju månader? Eller fattar jag annonsen fel (inte alls omöjligt – det var ingen bra natt haha)?
    Och vad bra att ni skaffar en nanny! Innebär det här att du kommer satsa lite mer på fotoföretaget? Speaking of.. har du någon prisinformation på vad du tar för fotografering på Facebook eller hemsidan (du håller på och bygger :)?)? Vi är ju många som är så imponerade av dina bilder och du har ju skrivit att du gärna har fler kunder i Sverige, så om det fanns tillsammans med preliminära datum för din nästa Sverige vistelse skulle man kunna tipsa folk. Jag skulle älska att få oss fotograferade av dig! Men gissar att du är Stockholmsbaserad under de flesta besöken.
    Och på tal om ingenting- har du tänkt på hur ofta du skrattar? Tänker ofta på det då man tittar på dina instastories- -så härligt!

    • Ja, 17! Men man valde mellan nyfödd till 7 månader, 7 månader till tre år, fura år till 7år etc.

Write A Comment