Vet inte om det är dödsryckningar varje gång jag bloggar? Eller om jag faktiskt kommer tillbaka någon dag? Jag hoppas verkligen det. Har for fack sake ingen tid till något längre. Hjärnan är så där varm igen och jag glömmer saker som jag inte FÅR glömma.

WK och Theo ska börja på dagis, nytt igen, Waldof och jag älskar det redan innan vi börjat. Hoppas så innerligt att vi kommer hitta vänner där. Jobbigt bara att vi måste skriva på kontrakt att ta bort alla skärmar ut barnens liv. Vi ska nu “ge dem gåvan av ett skärmfritt liv”. Håller ju med, men ORKAR inte. Aja. Men lite skönt att någon har förväntningar att jag ska göra något bra för mina barn.

Annars är det deppigt fortfarande. Kemp vann nomineringen till att bli governor. Här kan ni ju se hans kampanj film.. skönt kille. Eller denna?

Men en bra grej, jag och KC är lite mer i samma radiovågor. Gud vad det har varit länge sedan.

20 Comments

 1. Fortsätt skriva!
  Jag brukar aldrig kommentera men har följt din blogg ett tag.
  På det här ville jag bara säga angående Waldorf Steiner skolan: jaaaaa! Absolut helt rätt, ni kommer att älska det! Du kommer säkert träffa många likasinnade. Allt blir bättre när tv:n försvinner ut ur era liv.
  Vet att interview kan vara lite läskig men det är inte alls så sen.
  Vi bor i Australien och vår dotter går på Steiner skola, just börjat part-time kindy.

 2. Frida Karlsson Reply

  Skönt att ni är mer på samma våg!
  Hoppas inte på dödsryckningar. Din blogg är en favorit, så ärlig och fin. Hellre få inlägg som dina än tre om dagen utan kvalitet.
  Kramar

 3. Jag kollar in här med jämna mellanrum och blir lika glad varje gång jag ser att det är uppdaterat ❤️

 4. Det är inte dödsryckningar. Du har annat i livet. Jag uppskattar dina inlägg så jag hoppas du inte slutar. Älskar din vemodighet, sorg, smärta och lyckan med livet.
  Du är som en svensk eat, pray , love.
  Kram

 5. Kollar in här varje dag och hoppas på någon uppdatering 🙂 Så skönt att ha någon som är i USA och fattar lite hur det känns och är och ja jag känner deppigheten med. Och LIVRÄDDHETEN pga är mamma nu och allt måste bli bra, det bara måste!

  En annan fråga, privat kanske så svara bara om du känner för det! Hur tätt är det mellan era barn? Typ två år va? Vad finns för för-och nackdelar med så pass tätt? Hur gick det ihop för ungarna och dig? Är ju också hemma med mitt barn och skulle vi få en till så skulle det vara jag var som var hemma med pga USA och inte mycket föräldraledighet osv. Vår son är 13 månader nu och rent praktiskt skulle det vara bra att ha barnen tätt men vill inte att vi alla går under liksom, hehe.

  • Två år.. alltså det är kul, NU. För de leker ihop. Men det är så jobbigt med två bebisar.. tycker också att det är sorgligt att vi har, sedan vi fick Theo, förväntat oss så mycket av WK, hade vi inte haft en bebis så hade WK liksom fortfarande varit vår bebis.. och tror även att det varit svårt för WK stundtals att uppskatta Theo eftersom han varit så liten själv.. med större syskon tror jag att det är mindre drama. MEN, jag är så glad att de är nära, att små barnsmånaderna är över nu och att inte behöva börja om igen. Att de kommer vara SÅ nära när de är äldre. Älskar den tanken. Casey och hans syskon har 4 år emellan och har inget gemensamt för det var för gamla för varandra hela barndomen.

 6. Jag tycker Ulrika skrev sanningen.

  Jag tycker om text och bild. Jag tar dödstryckningar om det är det jag får 🙂

  Tungt med tröttheten och fint med känningar av att vara i våg.

 7. “Vet inte om det är dödsryckningar varje gång jag bloggar?” – bara det citatet för mig påminner om vad jag hela tiden hittar här och inte får från närmast någon annan blogg jag följer. Varför glesa uppdateringar inte stör. Dina texter och ditt bildspråk har båda en svärta och en skärpa på samma gång på ett sätt som berör mig mycket. tycker om varje uppdatering som kommer och fascineras också av att läsa vad som händer där i ett land som på många sätt är så annorlunda.

  dina bilder är som vanligt några av de bästa jag vet också. i en värld av bild är det svårt att sticka ut men jag kan alltid titta på dem länge, de är som egna världar, så fint hur mörkret får ta plats.

  översvallande ovationer här, är kanske väl exalterad efter några koppar kaffe för mycket, men du är grym. kom tillbaka när du vill, vi väntar och längtar.

 8. Åh, du skriver en av mina favoritbloggar, tycker du ska göra mer än att dödsrycka .

  Så fint att läsa om dig och din man.

 9. De där filmerna var det obehagligaste jag sett! Vad är det som händer i världen?

 10. Men Ahh finns såna människor på riktigt. Det känns som en stereotyp på film jag hoppades inte fanns.
  Spännande med skärmfritt liv. Vår son på 4 är såå mycket mer harmonisk när paddan inte finns i hans liv. Tv fungerar så myclet bättre (en stund). Men jag är lärare och ser ju också positiva effekter av paddan. Den är ett grymt hjälpmedel så man ska inte bara förkasta. Samt när barn spelar spel över ipaden har vi också sett hur fantastiska de blir på samarbete och att hjälpa varandra. Men jag tror visserligen att små barn mår minst lika bra utan och att man idag (jag själv inkluderad) lätt ger ipaden för att det är smidigt. Men fantasin (som är grund till lek) kommer när man är uttråkad och det får barn sällan vara och då lär man sig inte heller att leka. Ah sorry för uppsatsen. Jag är som du ser kluven till ipaden. Men ja lagom är kanske bäst, vara svårt vad som är lagom.

  SÅÅÅ himla härligt att läsa om dig & KC <3

 11. Gillar dina dödsryckningar och att ni mera är på samma våglängd. Ogillar att det är deppigt!

  Det som skrämmer mig mest är ju att det är folk? som röstar på stollen….

 12. Men är han på riktigt!!??? När man ser sånt blir man ju mörkrädd, vilken knäppskalle…
  Hur som helst så gillar jag dina dödsryckningar och att ni är på samma våglängd igen!

 13. Har aldrig varit så taggad på att rösta som nu i höst, både i primary som inte har varit ännu hos oss, och så valet i november! Fokusera på de demokratiska kandidaterna ni har och sänd dem positiva tankar, tänk på att de ändå har en bra chans att vinna då så många fler är engagerade nu. Det är ju inte säkert att ens alla republikaner uppskattar en så konservativ kandidat. Läste förresten att ett annat alternativ är för demokrater att registrera sig konservativt och rösta fram en bättre kandidat hos republikanerna (i primary dvs)! Men iaf, jag håller tummarna för alla delstater, att vi kan ta över det här! Förresten, blir lika glad var gång du skriver ett inlägg men skulle kanske kolla in din Insta istället.

 14. Lite upp, lite ned… Ingen av GOPs kandidater hade varit något att hänga i julgranen så nu får vi ladda emot den här galningen. Det kan gå om ”vi” ser till att alla som kan verkligen röstar.
  Kul att se på insta alla fotograferingar du har. Förstår att det är mycket jobb. Blir förhoppningsvis lite mer rast och ro när båda börjar dagis.

  • Sant, men haller med dig, kanske behovs han for att skramma folk till att rosta??

Write A Comment