Vet ni varför jag älskar fotografi?

Det får mig att minnas de små stunderna. Det här var en flyktig sekund när WK fick en glass, och Theo bönade och bad för att smaka.. och stjärnorna var allierade och han fick dela utan bråk. Det här hade inte blivit ett minne om jag inte hade haft kameran med mig, det hade varit en flyktig tanke av “gud vad mysigt vi har det” och sen hade jag glömt det när vi bråkade för att sätta på oss säkerhetsbältet 15 minuter senare.

Blir nästan lite gråtig av den här serien, de är helt i sin bubbla. Tänker inte på mig alls utan är bara syskon.. gud vad jag önskar att de alltid kommer älska och uppskatta varandra.

12 Comments

 1. Sarah Rundt Reply

  Åååhhhhh <3

  Mycket prat nu om att man (vi föräldrar) borde lägga undan våra telefoner oftare Vi ska njuta av stunden istället för att dokumentera den. MEN jag håller fan inte med. Älskar nuet men också dået (och senet, att PLANERA). ÄLSKAR att kolla på mina 20.000 bilder i telen och tackar mig själv för att jag fångat så många ögonblick som jag annars hade glömt.

 2. Så gulliga! Kul också att det är mina kompisars T-shirt ( tror jag? Emma och Malena?) Theo har på sig:)

  Karin

  • Fick den ifrån en tjej som läser bloggen, tror det är ifrån Lysekil? ÄLSKAR den. Bästa tröjan och bästa kvaliten!

 3. Känner precis likadant, halva nöjet är att ta bilderna och halva (eller mer) är att sedan sitta och titta på bilderna och minnas tillbaka <3 Älsk på bilden där Theo sticker ut tungan och liksom säkert nästan kan känna smaken av glassen redan 😀

Write A Comment