I USA firades morsdag för två veckor sedan, en skitdag helt ärligt, morgonen började med att Hunter blev upptuggad av antingen ett pack av Coyotes eller en björn, oavsett. Vidrigt. Han kom hem i förrgår efter att ha stått med iallafall två tassar i hundhimlen, och sparkontot är nu länsat. Osmakligt att prata om det men jeeezuuuuzzzz vad dyrt det blev. Men han har battle scars som är bad ass though. Tänker att han är lite som den här killen, fast hund.

Ska sova nu, men måste google “my fingertips have fallen asleep” innan.. varför killar det bara i dem och inte hela händerna? EDIT: Ok, dålig ide att googla det. Har tydligen diabetes och kidney failure. Well damn.

5 Comments

  1. Det var kanske ett karpaltunnelsyndrom :). Hälsningar ortopeden som läste inlägget jättesent ser jag nu

  2. Så brukar jag känna när mina händer svullnar i värmen. Kan inte vara det?

Write A Comment