Försöker fixa ett saaabla självporträtt inför en fotoloop lördag och mothersday (som är på söndag). Det enda jag kan tänka på när jag tänker på självporträtt inför mothers day är antingen fota allt kaos, eller att ta ett foto på när jag ammar. ÄLSKAR att amma fortfarande. ÄLSKAR att det tar noll kraft, men är så tillfredställande. Älskar att jag är Theos batteriladdare. Älskar att han saknar mig (även om det är för att han är törstig) Älskar att ingen kan ersätta mig och älskar hur jag kan kolla på instragram samtidigt.

Om du skulle illustrera motherhood, vad skulle du göra då? Hur illustrerar man dåligt samvete tillexempel?

Aja foto kommer som sagt på lördag. Hang tight. Mycket boob action.

9 Comments

 1. Vilken vacker bild, och bra idé – till farsdag tänker jag. Jag älskar också att amma, och min man älskar att se mig amma/bebis äta.

 2. Hade aldrig i livet vågat föda hemma. Vad som helst kan gå fel! Läskigt!
  Karin

 3. Skönt att fler har dåligt samvete. Jag har det litegrann just nu för att jag blev arg förut… bu.

 4. Men åhhh vilken fin bild! Även om jag själv just nu är dödstrött på att amma min soon-to-be-2-åring.

 5. Amma är det mysigaste och bästa och starkaste jag upplevt! Sååå fin bild på er❤️❤️

 6. Jag skulle illustrera det med en bild på när man tvååring i full fart springer från mig i en park. Hur jag som mamma står kvar med kvalet i att låta honom prova sina egna vingar och vilja skydda honom från allt.

 7. Vilket fantastiskt foto! Jag älskade hur amning fick mig att känna mig så nära min dotter i ett tillfälle som ingen kunde ta ifrån oss.

 8. Jag har ju varit ensam med min son nästan jämt, och min spontana tanke på hur vår relation skulle kunna symboliseras är att han sitter på min rygg med sin lilla ryggsäck på sig och jag med en matkasse i varje hand. För att orka lärde jag honom klättra upp på min rygg och klamra sig fast. Sista gången jag bar honom så var när han var tio. Hahaha! Jag hade velat ha en bildserie på oss genom åren. Hur ser dåligt samvete ut …? Ledset barn på golvet och utmattad mamma som inte orkar böja sig ner? Blä, dåligt samvete ser ju ut precis som vardagen. Mesta känslan …

 9. Saknar att amma så mycket!! Är så tacksam att jag fick en så fin amningsupplevelse med båda mina barn.

Write A Comment