Innan jag fick barn så var det äckligaste jag visste att se barn äta, speciellt när de blev matade av föräldrar med hjälp av en sked. Guuud, när ett päron skrapade av maten runt munnen på bebisarna och sen stoppade in den begagnade maten i munnen på barnet igen så ville jag spyyyy.

Men… shame on me. Idag åt vi glass, Theo med hela ansiktet. Jag skrapade av hans glassansikte med skeden och ….. åt upp det själv. All time low.

12 Comments

  1. Hahaha!!! Dit har jag inte kommit än även om toleransnivån verkligen ändrats..!

  2. Ja, alltså… fanns så många saker pre-barn som jag äcklades över men som idag såklart har blivit fullkomligt vardagliga. Jag har blivit den där personen med smutsiga kläder, kladd på brillorna och håglös blick som orsaka rysningar och obehag bland dom Unga och Fräscha.

  3. Haha, stoppat in det i min egen mun har jag aldrig gjort ännu… Däremot skrapar jag gladeligen upp maten som tappats/slängt på golvet och lägger på barnets tallriken igen.

  4. Haha! Ja alltså samma med bajs, kiss, blöjor, nakenhet. Ibland får jag påminna mig själv att det nog inte är socialt accepterat att slänga upp bebis och byta blöja på golvet på Target. Också, när folk frågar hur saker är så vill de inte höra om den senaste förstoppningen. Who knew?!
    Amning har jag slutat generas över också men det är jag bara glad för.

Write A Comment