Känns som alla inlägg borde ha denna titel. MEN VAR DET INTE VÄRLDENS LÄNGSTA DAG IDAG? Jo det var det. Shiiit, jag borde ha skaffat barn när jag var 18. Orkar liksom inte nu. Trött som en sloth. Tog foton på en familj som precis fick sitt tredje barn och de såg väl, om möjligt, ut att vara tröttare än vad jag är.

Nej, jag har lite svårt att skriva här nu förtiden, känns som allt jag vill prata om måste censureras, WK är ett barn helt plötsligt och jag måste kanske börja tänka på hans integritet med. Men vill inte. Om jag slutar här, så känns det som jag kommer sluta finnas typ.  Kanske ska byta inriktning? Eller börja blogga anonymt. Vet inte.

Aja, sånt tänker jag på idag. Vad tänker ni på?

15 Comments

 1. Forstår dilemmaet ditt, men jeg elsker bloggen din – skulle savnet den så mye om du slutter! Det er den eneste bloggen jeg leser faktisk.
  Om dagen tenker jeg på at jeg elsker, elsker, elsker å være mamma – tross våkenetter og for lite mat og vann. Og at jeg skulle ønske forholdet til min mann var bedre..

 2. Skulle också sakna bloggen! Lösenordsskydda är ju ett bra sätt att få det lite mer privat.

 3. Håller med alla andra! Skulle sakna dig om du försvann. Tycker så mycket om den här platsen. Kanske som Jenny har det med lösenord kan funka. Tyckte själv det var rätt fint att få gå från anonym och hon inte veta att jag fanns till att kunna ge en liten inblick i vem som läser bloggen (skickade länk till Facebook). Oavsett, ser alltid fram emot dina inlägg!

 4. Du skulle vara saknad om du slutade! Lösenord kommer jag ihåg att du körde med för några (massa?) år sen. Av nån anledning minns jag att lösenordet var Björnligan:) Hoppas jag inte outade ditt bästa lösen nu haha.

 5. Hej.
  Skulle sakna din blogg enormt! Som många andra skriver, gör en Jenny? Please?
  ❤️❤️❤️❤️

 6. Nej, sluta inte! Men du skulle ju kunna ha en helt anonym blogg så ingen kan söka på ditt namn och få upp den och översätta menar jag (fast ge oss adressen till den 😉

  Jag tänker på att vi hittat två monster till tusenfotingar i huset under det senaste dygnet och jag tycker mig nu se dessa otäcka djur (inte samma som i Sv. tror jag) överallt på trägolven. Tror att de byggt ett litet näste i källaren så får sätta mannen på detta men, USCH!

 7. Skulle också sakna dig. Mina dagar består av jobb, jobb, en snabb titt in här, och mer jobb. Du undrade vad vi tänker på… för mig är svaret jobb. Och skulle jag för en gångs skull få ledigt, ja då har min man dubbelt upp i sitt företag. Ugh.

 8. Oj vad tomt det skulle kännas om du slutade blogga. Vi har aldrig träffats, men du känns ju som min cyberkompis, som jag måste gå in hos dagligen och kolla hur du mår/vad du gör. Just att allting inte måste va så jäkla pretto hela tiden, gör dig och din blogg helt underbar!!!!

 9. Säger som de andra älskar din blogg men förstår precis vad du menar med integritet. Jag tycker integritet är jätteviktigt speciellt för Nils, men jag bloggar ju också mer eller mindre anonymt. Och typ utan bilder…

 10. Gör som Den där Jenny, lösenordsskydda det som känns som att inte alla ska läsa och låt folk be om lösenord så vet du vem som läser. Eller lösenordsskydda allt men godkänn de flesta som frågar om lösen – också ett sätt att ha koll. Men sluta inte! Jag har läst din blogg i sju (!) år, jag skulle verkligen sakna den.

  • Plus en! Men förstår hur du känner. Skulle sakna bloggen enormt om du slutade dock
   PS Skönt att höra att det finns fler som är trötta -jag är slut så in i märgen. Hang in there…

 11. Nej sluta inte! Det skulle vara jättetråkigt tycker jag.

  Idag (och många andra dagar) tänker jag på att jag är en pojkmamma och hur jag ska göra för att rädda honom från den snäva och trånga roll machokulturen ofta tvingar på pojkar. Han är så glad och go och känslig och fin och jag vill att han alltid ska få vara prick sig själv och den han vill vara men vet att jag tyvärr inte är allsmäktig (än). Oh well, tänker också på att vi har fått vår här och att det för jäkla trevligt alltså!

Write A Comment