Print Friendly, PDF & Email

Hej!

Har ni haft en fin helg? Det har jag! Eller vi bråkar väl på som vanligt, men bråkar liksom i sync mer. Alltid något.

Några av er frågat lite försiktigt hur det går med fotograferandet? Nu när jag liksom vågat säga att jag vill ha betalt, och vet ni. Det går grymt!! I går hade jag två jobb, och är bokad de nästkommande fyra helgerna med! Ekk. och BIG news då: JAG HAR BOKAT ETT BRÖLLOP I SVERIGE I SOMMAR!! Känns så ofantligt roligt, läskigt, pirrigt och stort.

Casey är ju också egen och det är rätt häftigt känsla att se maten på bordet och tänka att det är en direkt förtjänst av vårt slit. Alltså, så är det ju jämt, men det är kanske mer 100% slit istället för 80% jobb och 20% kolla Facebook på arbetstid? Jag vet inte, måste nog tänka med på den statistiken.

Ps. Theo går nu. Ahhhh. Då tycker jag att det är dags att sluta amma sex ggr per natt. Har liksom väntat på att han ska sluta självmant vilket inte verkar hända..

 

 

12 Comments

 1. Så kul med fotograferandet!

  Jag tror tyvärr inte barn slutar ammar självmant..så ofta i alla fall! Där måste man nog som vuxen vägleda och sätta gränser för barnet när man själv känner att det är dags 🙂

  • Det stämmer inte. Barn slutar självmant, men inte vid den ålder som är gängse norm. Mellan 2,5 år och 7 år ammar människobarn. Kan som i tidigare svar hänvisa till empirisk fakta: min son slutade självmant vid drygt fem års ålder.

   • ♥️ underbart att amma så länge! Jag vill inte sluta amma, bara sluta natt amma 🙂

 2. Kan rekommendera Jay Gordons metod för att sluta med nattamning, tog tre nätter med Anders sen hade han fattat grejen. Nu ammar vi innan läggdags, vissa kvällar skippar han det men vill sen amma igen nästa natt, och eftersom det är min sista bebis så njuter jag så länge det varar!

 3. Väntade också på att första ungen skulle sluta självmant. Hände strax efter hans femårsdag. 🙂 🙂 🙂 Födde andra barnet ett halvår senare. Kör samma princip denna gången. Men! Det är någonting helt annat att amma en tvååring/treåring/femåring mot en spädis – det är inte alls lika ofta och länge och mot slutet var det ca en minut vid läggdags och en minut vid uppvak. Överkomligt.

 4. Men skojar du, sex gånger per natt!?! Du måste vara helt död av tröttma? Och så startar du eget företag och bara nailar det. En superhjälte indeed.
  PS. Så himla kul att det går bra med fotandet, känns som den GIVNA sysselsättningen för dig. Hade varit en sån waste of talent annars.

 5. Still waiting på att ungen ska självmant vilja sluta amma. Not happened so far #22 months and counting

Write A Comment