Nu är vi hemma igen, med nya insikter, massa lakris och jetleggad som tusan. Orkade inte ens försöka somna om 03:22 i morse utan lyssnade på ett rätt bra avsnitt av Värvet med…Sebastian Stakset? Så himla skönt att lyssna på folk som berättar en historia med lyckligt slut.

Tiden i Sverige var så bra. Älskade det deppiga vädret som hade massa förhoppningar om vår, min bästa tid. Som en torsdag typ, bästa veckodagen. Åt så otrooooligt god mat. Träffade de människor jag verkligen ville träffa (men hann såklart inte träffa alla..) och tog det lugnt. Så tacksam över de dagarna, de behövdes verkligen. Behövde se min mormor, behövde se min mamma. Behövde ladda på kroppskontakt och på kärlek.

Nu är jag hemma i GA, insåg först när jag kom hem att jag saknat, och hur mycket jag saknat både Casey och WK. Hade såklart saknat WK men inte så starkt som jag gjorde när vi sågs. Oj, mitt lilla hjärta. Kändes som jag aldrig skulle kunna lämna honom igen. Igår när jag var jetlaggad som tusan och somnade så ville WK läsa en saga för mig, så han hämtade sin lilla stol och satte sig vid min säng, och började med “once upon a time a little boy was running, bears was trying to get him” och när jag frågade om jag kunde få se sagan han läste så svarade han “no, the story is in my mouth, and coming to your ears” aaahhh gråååt. Min fina lilla. Aja. Fint för mig i alla fall.

Hur mår ni?

11 Comments

  1. Hejsan! Nya insikter säger du? Vad är dessa? 🙂 Nu tänkte jag vara lite frågvis också! Du som åker till Sverige relativt ofta, oftare än mig iaf!
    Om Casey gick med på det, skulle du flytta tillbaka “hem” då? Med barn å allt?

    • Svar fraga. men jag skulle tycka om att lfytta tillbaka till denver eller till sverige kanns det som nu

  2. Ja, det är fint att du får sakna. Det är så det ska vara. Man ska få resa för att få sakna och komma hem och känna. Ja, men här bor mitt hjärta.

  3. Så himla fint skrivet Linnea, tror många känner igen sig. Du är saknad, önskar så att du var min sambo igen, du och Casey. Flytta hit, vi har ett extra rum i Knivsta, ni får plats alla fyra 😉 puss puss

Write A Comment