Hörrni, jag hann!! det var helt otroligt och jag lämnade förlossning avdelningen, stannade en främmande dam i en korridor och skrek till henne att jag hade “HITTAT GUUUUUUUUD”, och och sen sprang jag vidare och lämnade den förvånande damen ensam. Men alltså, det kändes faktiskt så, jag blev religiös där inne, hur annars går det till?! Men nu när jag inte är full av adrenaline så är jag inte religös längre. Men fina timmar av euforia! Vill visa er alla foton men känner att jag måste visa dem för mamman först.

AHHHH livet!!!

7 Comments

  1. Åh hej, jag är också en grinig invandrare i USA! Vad glad jag blev av att hitta din blogg!! Tbh så läste jag den någon gång för flera år sen innan jag flyttade hit, och nu ramlade jag in på den igen. Den här gången ska jag inte släppa taget!

  2. Heeej! Jätterandom fråga, men vad hände med tjejen som hade loggen It’s me Q? Har för mig att ni hade kontakt? Älskade hennes blogg lika mkt som din innan den försvann! Kram!

    • Hon har bytt liv! Är hemma i Sverige nu och jobbar med hotell, saknar henne och hennes bogg så!!!

  3. Berätta gärna mer om hur det var o h hur du liksom tänkte som fotograf osv. Verkar intressant. Coolt att du fick vara med och göra detta!

Write A Comment