Får lite panik när årstiderna går för snabbt. Nu är det asvarmt och så himla fint här. Blommor! Bin! Fjärilar, trodde jag, men det var en moth.

På tisdag fyller Theo år och jag är faktiskt lite ledsen. Han kommer bli vårt sista barn. Tror inte vi håller (mao, jag) för ett tredje barn. Dessutom känns det lite som att vi skulle bidra för mycket till att overpopulate jorden med tre kiddos. Alltså, vem försöker jag lura. Tre vore så häftigt. Men overmäktigt.  VET NI VAD? WK slutade använda sin napp!!! Bara sådär. Vi sa att han var tvungen för att hans tänder började står ut. Visade honom foton på napptänder. . förväntade oss sju olika helveten och han bara somnade? Har inte ens nämt den? Fattar inte hur barn fungerar. Varför bryter de ihop i flera timmar över att de får fel kniv till maten men när man tar bort de käraste de har så bryr de sig inte? De är omöjliga att förstååååå.

Klockan är halv elva. Måste sova. Vad gör ni?! Vad består veckan av?

14 Comments

 1. Provade för 5 dagar sen att visa en bild på ”napptänder” för min 3åring och hon bara la nappen på bordet ”Jag vill inte ha nappen mer mamma” och sen dess har hon inte haft den. Alltså?! Fattar ingenting. Hon har typ vart beroende av sina nappar. Haft dem jämt. Så tack för världens bästa tips! Är fortfarande i chock.

  • Nästa tips: visa foton på hål i tänderna. WK påminner oss numer om att vi måste borsta tänderna

  • Hm verkar som att min första kommentar inte kom med, eller så framstår jag nu som tjatig.. igångsättning på torsdag om de inte tittat ut innan dess. *gulp*

 2. Igångsättning på torsdag om de inte tittat ut innan dess! Lätt nervös och känner en kombination av “thank you God jag orkar inte. vara gravid mer samtidigt som jag ska jaga runt en tvååring” och någon konstig vemodighet över att det inte längre bara kommer vara jag och I, och hur i helsike jag ska kunna räcka till.

  • Men ojojoj helt GALET att det redan är dags. Wow! Det kommer gå så bra, och lilla I kommer bli världens bästa syster och kamrat. Fasiken vilken gåva de får, alla tre, av att ha varandra! Du är grym och önskar att vi var närmare så jag kunde hjälpa till!!

 3. Vår?? Knappast inte här i Minnesnowta. Världens snöoväder är på intåg och jag är bra nära på att vägra skotta snö. Så jäkla trött på det. Men njut du av våren!

 4. Sitter och tittar på snön utanför fönstret. Introduceras på ny arbetsplats idag men f ick en lucka i schemat pga chef som inte närvarar. Tänker titt som tätt på detta med ett fjärde barn (ja jag har ju redan failat i att inte overpopulate:a jorden så varför inte göra det rejält…). blir nog inte så. känns alltid märkligt med barnet som blir ens sista, tror jag. alltså fattar ju att det låter knäppt när man redan har tre men jag drömde om supermånga när vi började få så på så sätt är det färre än vad jag trodde.

  Jag vill skriva mycket, tänka mycket den här veckan.
  sedan kommer nog verkligheten och sätter stopp på det skulle jag tro…

 5. Vår hos er? Avis! Här är det så himla kallt att min hud skriker efter att smörjas in, funderar på att bada i lotion! Men man får klä sig varm och det är långkalsonger och raggsockor som gäller.
  Veckan? Ska besikta bilen idag (håll en tumme eller två), snabbvisit i Stockholm på onsdag och så skriver vi kontrakt med ny hyresgäst. Men bäst av allt är att vi på lördag far till Göteborg och jag får nästan ett dygn med min allra finaste vän!
  Och solen skiner!

 6. Hur vår vecka ser ut? Vi funderar på det där med tre barn haha, som vanligt nuförtiden… Vi får se hur det blir. Inte än i alla fall, men kanske sen. Om det fungerar. Annars är det tillbaka till jobb och förskola igen efter lov (för mig och Hannes), och föräldraledighet och mys för pappan och bebisen.

 7. Min uke består i å vente på at nr. 1 skal poppe ut. Er i uke 37 så burde skje snart…
  Hipp hurra for Theo i morgen! 🙂

  • Åh vad roligt Susanne! Hoppas att allt går kjempefint och att bebisen är underbart söt! Klart den är! 🙂

 8. Jag ska skriva på min master thesis, och på tisdag kväll ska jag till ett event omkring feminism i mellanöstern, på torsdag är det internationella kvinnodagen! Men jag har en presentation för mina tre thesis handledare fredag så stannar hemma då, istället ska jag till ett annat event på fredag med min feministiska bokklubb!

 9. Hahahhaa! Fel kniv till maten. I Sverige är det fortfarande kallt så min vecka tillbringas inlindad i *lager på lager* och i veckan ska jag ha födelsedagsmiddag!

Write A Comment