Print Friendly, PDF & Email

Ändå rätt knäppt att tänka på att den lilla sockerbiten jag träffade för 10 år sedan.. nu är vuxen, har egen firma och två kiddos. Önskar han hade lite mer rynkor. Tror han kommer bli/fortsätta vara snygg när han är gammal. Aja. Vi går i familjeterapi nu och jag haaaatar det. Det är så sjukt jobbigt, har typ skolångest igen när vi åker dit, försöker komma på alla slags möjliga krämpor och ursäkter att INTE behöva åka. Men jag tror det är bra och vi känner båda att det är givande, men som sagt,  asjobbigt.

Nu är det mars och denna månad så kommer det faktiskt hända lite kul saker.. Theo fyller ett, Vi kommer åka till Savannah, jag kommer göra ett birth photoshoot (döööör) och sen åker jag och Theo till Sverige.

10 Comments

 1. Många roliga saker att se fram emot, som födslofoto! WOW! Du har verkligen kommit igång med fotograferandet nu, så bra! Vi har aldrig gått i terapi men skulle nog ha nytta av det. Vår relation är oftast bra när den inte är dålig. När den är dålig är den skit. Det kan vara skit i 36 timmar sedan är det bättre än någonsin. Vet aldrig när man ska tajma den där terapin, när vi tycker att vi har det jättebra eller när vi tänker i separerabanorna!

  • Jag känner igen mig, men när vår relation är bra så är den heltvanlig, och när det är dålig är det… dött. Haha. Men ja, svårt att sitta och prata med någon faktiskt. Även för mig som tydligen gillar att ha folk som läser om mitt privata.

 2. Du har verkligen en snygg man! 🙂 Och starkt av er att gå i terapi, tror alla skulle behöva det.

 3. Ska inte WK med till Sverige? Sjutton det var ju honom jah ville leka med!
  Hu va skönt att få tid med bara Theo och familjen. Ljuvligt!

  Och modigt och starkt av er att gå i terapi. Bra jobbat! ❤️

 4. Linnea,

  Starkt av er!

  När du känner att du har lust behöver jag råd om 2åringar med sömnproblem.
  Vet att ni provat mycket och jag ska läsa igenom bloggen en gång till (måste få ett slut eller bättring på 2åringens ständiga vaknade).

  Kram

  • Jag skulle just fråga hur det gått för er med sömnen sen ni hade en sleep trainer! Så om du orkar uppdatera på det nån gång så väntar jag spänt (känns det jobbigt så skit i det, menar inte att stressa).

   Väldigt starkt att gå till familjeterapin även om det är jobbigt.

   Sist men inte minst, vilka fantastiska bilder, du är en grym fotograf!

   Xx

   • Det har gått bra! WK sover halva natten, vaknar och ropar efter pappa och somnar om. Casey eller jag sover fortfarande med honom varje natt, men det är mest pga theo. Så alltså, så väääärt det.

 5. Han är ju så snygg! Det är lätt att glömma (jag glömmer) att ens partner är het och rolig och kanske till och med smart och snäll mitt i småbarnskaoset. Bra att ni går i terapi! Vi var på väg att göra det, men det löste sig på annat sätt. Ser ändå fram emot att gå i parterapi någon gång, tror verkligen att det är sjuuukt svårt men utvecklande.

Write A Comment