Print Friendly, PDF & Email

Vill ni bli av med några timmar? Klicka här och rösta på helt FANTASTISKA foton. Jag har skickat in en del så ser ni WK så vet ni vilka ni ska rösta på. OK?!

Så i helgen så träffade vi ett par, som bjöd hem oss på middag. Maybe blivande vänner! Liberala, två söner i samma ålder som våra.  Kändes sååå kul, läskigt, press press press. Det började bra, men jag var nervös och lät KC prata, tills de frågade varför vi flyttade hit och jag mumlade, hostade och tillslut så KOM DET BARA.. ord diarrén.. fy faaaan.

“Yes, well I guess it was hormones or something, but after having kids I just stated being scared of really really stupid things, like coins on the floor and stuff. You know, before it was money on the floor, now it was something that my son would choke on and it started eating my up all those thoughts and I could not stop them and they grew and grew and grew and then I thought about me and KC dying in our sleep and WK waking up, just wandering in the house, starving, it will take him DAYS to starve, and he will cry and try to wake us up but we are dead, you know, we died in out sleep, and since we don’t have family no one is checking up on us until.. I dunno.. maybe two weeks later? And by then WK is also definitely dead.. and I just cant think about that.. it actually happened in Sweden, a kid ate frozen meatballs after his single mom suddenly died, they found him alive, but the horror! So we moved here, so we have family close, so if we die it would not take a week to find that out… and also KC hated his job in Colorado.. 

Aja.. om de vill träffa oss igen är de fasiken vänner for life. Suuuuck.

Annars har vi inte gjort mycket denna helg. Jag tog lite foton och var ifrån Theo i 15 timmar, längsta någonsin. Skönt men jisses vad min kropp saknade honom i slutet.

18 Comments

 1. Hahaha, nej nu orkar jag inte titta på fler bilder. Röstade och röstade och väntade och väntade på en bild av dig som jag kunde rösta på men jag inser nu att det de facto skulle kunna ta just TIMMAR. Sorry!

 2. Alltså på riktigt, SÅ kul att dra till med allt det. Åh vad jag skulle vilja höra vad de sa till varandra efter att ni sagt hejdå. Hoppas ni ses igen och berätta hur nästa dejt spenderas 🙂

 3. Du är helt underbar! Har tyckt om dig sen jag började läsa din blogg för flera år sedan! Hade bara fullkomligt älskat om en ny vän lämnade en sån oväntad och ärlig replik, än alla dessa torra ” vi kände för en nystart och då hamnade vi här, vad tycker ni om Trump och växthuseffekten?!;) ”

  Nä. Ditt ärliga och härliga sätt ska du se som en tillgång! Du är genuint rolig och underbar och dom som inte förstår det – är inga människor att gråta över – 🙂

  Ps. Du tar fantastiska foton! Sträck på dig! Kramar

 4. blir så pepp varje gång det kommer upp ett inlägg av dig. instämmer med allt Annika säger. detta är verkligen en favoritblogg.
  och yeees du är en magisk fotograf.

 5. Bra att du fick prata ut lite! Jag gjorde det igår med en svägerska. Riktigt skönt! Hoppas att de uppskattar ens ärlighet bara, vilket de definitivt borde!

 6. Usch, historien om den ensamstående mamman som dog kommer jag ihåg. Vilket jävla trauma! Det stod i tidningarna att barnet försökt mata henne med kanelbullar. Jag dör vad sorgligt. Och jag fajtades ju som ett lejon för att få flytta tillbaka t Sverige av just denna anledning. Nu när sonen är 14 börjar många av mina rädslor att släppa.

   • Hahaha, visst ger det hopp att du kommer kunna slappna av lite om elva år … Jag har levt med hjärtat i halsgropen så länge att jag inte riktigt vet hur man andas på ett korrekt sätt längre. True story.

    • Ja det släpper lite gradvis. Kanske är det mycket bättre redan om typ 9 år.

 7. Alltså Linnéa, jag känner så himla ofta när jag läser dina inlägg att JAG ÄLSKAR DIG! Vet få bloggar som är så ärliga, osminkade, bjussiga och roliga som din. De är ju idioter om de inte vill träffa er igen, vem skulle inte slåss om att få vara kompis med dig?

Write A Comment