I lördags fyllde jag år och jag spenderade hela dagen bakom kameran.. gahh vad roligt det var! En uuurtrend i USA är att ta boudoir foton, hur spännande och kul som helst. Jag har velat prova ett tag men eftersom jag inte känner en kotte här så har jag ingen som jag kan övertala att vara min modell så jag postade i en FB grupp att jag sökte folk som ville posera och fick massa svar! Det var även en del fotografer som hörde av sig och frågade om de kunde vara med så vi var tillslut fyra stycken och valde att bara ta fyra modeller (himla tur för det var bäcksvart ute när vi slutade).  Ekkk. Iallafall, i lördags gjorde vi det alltså och det var SÅ kul och lite läskigt.

Jag har startat en Facebook för mitt fotografi. Som jag SÅ gärna skulle vilja att ni “gillar” om ni vill. Och i den har jag startat en Boudoir grupp som ni också gärna får “gilla”. Där lottar jag även ut en boudoir session. (Kommer till Sverige i påsk och kan ta ert foto då om ni är i sthlms området, och känns det inte lockade med en Boudior session så kan vi byta det till en lifestyle, du och din familj typ) Så dela gärna! 

Här kommer ett smakprov.  (Men alltså, modellerna! Alla hade flera barn var och var så himla naturliga och avslappnade! Ingen kroppsångest, bara kul! Jag älskar verkligen kvinnor, fan vad killar är dötrista och fuuula)

28 Comments

 1. Men sååå fiiiiiina! Alltså, det här kan du, i alla fall i Sverige, leva på! Du har ju världens talang! Jag älskar både burlesque och boudoir – och jag känner att det är så på gång.

  Skulle också älska att ta bilder när du kommer till Stockholm i påsk – och kanske också sätta samman dig med några kloka kvinnor, som sysslar med saker som tangerar boudoir. Tänker att det finns en djupare dimension av det här, som handlar om kvinnor och njutning!

  • Hej! Svarar igen nu för nu har jag mer tid, men att så JA. Det vore så himla himla roligt. Jag tänker mycket på just det med boudoir och kvinnlig sexualitet och vad skillnaden är på dessa foton jämfört med “modell för en dag” ala bingo rimer…

 2. Blir ju inspirerad till att bränna mina sports behåar och köpa lite sexiga underkläder! Fantastiska foton!

 3. Du är så väldigt duktig. Kommer du kunna fota i Stockholm?

 4. Åh vad fin sida, och vilka fantastiska bilder! : ) Jag gillade direkt och kommer såklart följa!

 5. Linnéa! Så himla bra och vad modigt av dig! Om du har tid i påsk (och jag har råd 😉 så bokar jag gärna in en fotografering av Elvin!

 6. Suuuuperfina bilder! Jag har en helt orelaterad fråga … bor i CA & ska (om allt går som det ska knock on wood osv) föda barn om några veckor. Har följt din gravidkategori vecka för vecka typ hehe så därför känns det som att jag känner dig & att denna fråga inte är så konstig som den kanske faktiskt är?? Men det här med ögondroppar och hepatitis-shot till bebisen efter födseln, som man inte ger i Sverige.. hur tänkte du kring det? Vill INTE vara en nojig foliehatt men samtidigt ropar the paleo-naaatural-mama inom mig. Min filosofi har varit lite ”gör som de gör i Sverige” och som sagt där ges inget av detta. Var detta nåt du tänkte på över huvud taget? Eller har jag bara för mycket tid att obsessa över dessa helt säkert totalt ofarliga grejer?

  • Men guuud så kul! Grattis! Jag lät dem göra det på både WK och T, men mest för ag var så drogad, slut och kände JAG BRYYYYR MIG INTE OM NÅGOT. Hade jag haft koll, hade jag nog bett dem att inte göra det som man inte gör i Sverige. Samma med delayed vaccin etc, men alltid när jag väl kommer till doktorn så känner jag att jag inte orkar komma tillbaka igen.. så vi följer allt här i USA, men önskar att jag hade haft energi än att göra delayed.

   • Tack så jättemycket för svar! Förstår precis. Ska läsa på mer om delayed vaccines, har inte så stor koll!

 7. Åh! Underbara bilder, du är så himla duktig! Och grattis i efterskott på födelsedagen 🙂

 8. Alltså, bästis!!! Jag älskar dina foton!!! Så himla sexiga och härliga!!!

 9. Har gillat! Älskar namnet på ditt företag också, väldigt tjusigt! Stort lycka till med allt!

 10. like:ade genast sidan för din fotografering, tycker verkligen du är en otroligt skicklig fotograf med en ton i dina bilder som slår an något i mig. älskar det du gör.

 11. Fint! Och kul med såna. Jag träffade en tjej i somras som fotar såna och erbjöd sig att fota mig. Ångest på den! Jag trodde jag kommit över kroppsångesten men det hade jag verkligen inte – men ska göra det ändå, måste bara lyckas hitta en tid då vi bägge kan

Write A Comment