Så vi kom hem och lever fortfarande. Helt otroligt. Urk för att köra så där mycket på fula highways.

Resan var helt underbar och det var så fint och sorgligt att typ.. skratta igen.. ? Jag har verkligen saknat vänner och det var som balsam för själen att få bli sedd igen. Orkar inte gräva mer i det för jag blir bara ledsen.. så stop.

Här kommer lite foton ifrån NOLA, först ut är Theo på pitstop i Auburn, Alabama. Så lyxigt att få lära känna honom lite mer här! Han är skitmysig och alltid glad. 

Vi åt lunch på en “för fin för barn” restaurang. Men det gick bra ändå. 

Det var skiiiitväder i NOLA men det är mitt favvoväder så jag stormtrivdes. Det är så dramatiskt och vackert.

Nästa helg drar Mardi gras igång på riktigt. Det var sjukt röjjigt redan nu och det är så smutsigt. Känns som man typ hälsar på i helvetet, smutsigt, spya, fylla, piss, överallt. Och mycket folk i misär. Men samtidigt är det väldigt… vackert? Vet inte riktigt hur det går ihop men så känns det. Det är halsband som hänger på el-linan, 

Det är det här jag menar! Sjukt slitna hus, som ändå är såå vackra.

Nu, hemma igen. På lördag ska jag ta boudoir foton på sex damer, sååååå sjukt roligt. Längtar ihjäl mig.

16 Comments

 1. Du tar helt otroliga bilder! Tror det här med fotandet kommer bli kanon för dig! På många vis!

 2. Jag vet den känslan! Att plötsligt skratta, och upptäcka hur längesedan det var sist… när det känns som att man har slutat skratta och vara glad och umgås med personer som liknar en själv och tycker om en, och så händer det igen, men bara vid ett tillfälle för sedan åker man “hem” igen till vardagen där skrattet har försvunnit… Det är sorgligt.

 3. Underbara bilder. Ja New Orleans är vackert på ett väldigt speciellt sätt, arkitekturen är fantastisk men ofta bedagad. Det där lilla huset ser ut som ett shotgun-house, smala hus med rum på rad.

 4. Dina bilder är verkligen så fina! Du är en grym fotograf.
  Säg till om ni har vägarna förbi Stockholm och ifall du skulle ha tid för ett foto jobb. Skulle nämligen gärna vilja att du fotade vår familj.
  //Johanna

 5. Måste fråga, äääär det så att Theo är en lugnare variant än WK? Har en liten virvelvindsunge som hatar att sova och är nu (helt oplanerat ) gravid med #2

  • JA! Fast WK var en skitglad bebis också.. mer nu som han är som sju svåra år.

   • Tack!! Vet knappt om jag ska skratta eller gråta själv! Vår wildo var inte skitglad som bebis så han blir väl som 70 svåra år framöver

 6. Så fina bilder! Jag och I var där för nästan exakt ett år sedan för att hälsa på hennes faddrar. Så mysig stad!

  Och att få vara med sina vänner är bland det bästa som finns! Att få känna att man bara är sig själv fullt ut och att få skratta och le sådär genuint.
  Inte helt samma sak, men i december var jag på utbildningskurs för internationella valobservatörer (kommer ju inte kunna åka ut på uppdrag förrän typ 2019… men nu är jag iaf med i resurspoolen för det!) och det kändes lite som att få komma hem. Jag var i fem dagar omringad av människor som på många sätt var väldigt olika mig, men ändå sååå lika. Jag insåg då hur mycket jag känner att jag censurerar mig själv i min vardag. Att jag inte tar upp ämnen jag tycker är intressanta för att jag på ett halvt medvetet/halvt omedvetet sätt försöker passa in på lunchen och på fikarasterna (och sedan blir jag sjukt uttråkad på störten.. så uppenbarligen en tveksam strategi).

  Till helgen kommer bästa vännen på besök – då ska jag bara vara jag 🙂

  Stor kram till dig!

 7. alltså vilka bilder du tar. wow.
  (och ja, tid med andra vuxna människor som man får energi av = guld och asviktigt bränsle att tanka)

Write A Comment