Vi hade middag hos svärisarna och jag kan ha brutit ihop mitt i allt och sagt “om vi dör i en bilolycka i helgen så lova att ni tar hand om WK och inte sätter honom på ett barnhem, looova att han får aka till Sverige hela tiden och att han får veta att han är svensk och att han har familj där” och de sa ja.. prisa gud.

Nu sitter jag och äter skumtomtar, dricker lactation tea och kollar på the bachelor. ÄLSKAR denna säsong. 

9 Comments

  1. Åh fy! Den där mardrömmen har jag också om vi åker iväg långt… eller nånstans när det är halt/ dåligt väder eller när jag bara är allmänt deppig och ser allt negativt och skrämmande! Men! Jag har inte vågat fråga nån vem som vill ta hand om mina vildingar…! Vill nån ens det?! Jag antar att det är naturligt som förälder men usch och fy för de tankarna!

  2. Ha ha jag krängde också en påse skumtomtar och tittade på Arie och alla hans hångel ha ha ha

  3. Älskar din ärlighet här i bloggen! Tycker det var bra att du sa, jag tyckte de kändes lättare att lämna och åka ifrån när jag hade sagt “tar ni hand om honom”

Write A Comment