Jag är så himla trött. I fredags skålade jag och KC till “two more years in hell”.. och så är det ju inte. Älskar våra kidz men det är fasiken hell att aldrig sova, att bråka om peppa pig, att byta blöjor i sängen, och bråka om saker som inte finns. WK bröt ihop tidigare för att hans skugga försvann.. när vi gick in i skuggan. Så gulligt egentligen men jag har svårt att uppskatta det när man är mitt uppe i allt.

Men det jag ville säga när jag satte mig ner för att skriva allt, är tack. Tack för alla fantastiska kommentarer och för att ni tog er tid att skriva. Det gör mig så glad, och rädd att ni såg vad jag skrev.

10 Comments

 1. Måste också bara skriva att jag älskar din blogg och dina bilder är fantastiska. Ett stort lycka till med fotograferandet, det är så modigt. Det är också himla modigt av dig att vara så ärlig med hur ert liv ser ut, småbarnslivet är fasiken inte lätt. Tack för det!!

  • Om vad är rimlig tid att titta på det… jag tycker kanske 30min om dagen. WK varje vaken sekund.

   • Jag läste det som att det var du och KC som bråkade om peppa pig och hade alla möjliga scenarion som jag fnissade lite åt. Nu förstår jag!

   • Låt honom titta minst en timme om dagen, gärna två när du behöver en minut till något eget. Han kommer att ta NOLL och INGEN skada av det. Han kommer inte ens minnas det. Ett tips är att ge dem en tidpunkt att hänga upp det på, tex ”efter middagen får du se på Peppa”. Middag kanske man äter ca 17.30 eller nåt varje dag. Då blir det en hållpunkt de kan relatera till och kanske kan det minska det dagliga tjatet.

 2. blir så berörd av din blogg och den känns som en lisa för själen ibland i sin äkthet. typ som det jag älskade med bloggar back in the Days när fler av dem var råa och på riktigt. och bilderna här är fan magiska. tack.

 3. Hej
  Jag vill bara säga att din blogg ger så mycket! Inspiration, bra tips, roliga historier och fin bilder! Jag tror du kommer lyckas jättebra som fotograf!!! Kämpa på med barnen! Kan de inte vara en helg eller natt hos farmor o farfar så att ni får vila? Jag har bara ett barn, men det var verkligen tufft när “terrible 2s” varade från 1.5år till 6….sen blev det bättre 🙂
  heja dig!!!

 4. När både jag och min syster hade flyttat hemifrån kom vi och gick lite som vi ville hos våra föräldrar. Min syster skaffade hund, så han var också ofta med. Jag hade verkligen n o l l insikt i hur våra föräldrar kunde ha upplevt vår uppväxt mm, för jag har alltid tyckt att den varit respektfull och tillåtande och kärleksfull. Självklart tog vi för givet att vi kunde komma och gå som vi ville. Tills en dag då min mamma ställde sig och skrek förtvivlat rakt ut: ”Jag vill ha mitt vuxna liv tillbaka!” Hon hade liksom äntligen fått vara bara h o n, inte bara mamma. Med detta sagt: det är för jävla jobbigt att vara förälder.

Write A Comment