Hörrni, små steg. I kväll har jag fått kramar, pussar och till och med fått läsa sagor för WK.. innan han sparkade ut mig för KC, men det är stort. Humlarns vad jag har saknat honom. 

6 Comments

  1. När han aktivt “ratar” dig för pappa, berättar du för honom att du blir ledsen då?

    • Nej.. känner att han är för ung för att kunna ta ansvar för mina känslor.. han har ju rätt att rata mig liksom, men ledsen blir jag och han känner nog det

      • Intressant att höra hur du tänker! Du bad inte om det här rådet så ta bara till dig vad du känner för: 🙂 Jag skulle nog ha visat och berättat att jag blir ledsen – ibland. Inte när han väljer pappa för att bli trygg eller tröstad (även om det svider mest i de lägena, men som du säger; inte hans ansvar!) men när han gör det för att visa att det är han som bestämmer. Fattar du vilken skillnad jag är ute efter? Min dotter gjorde likadant i WKs ålder, fast det råkade vara jag som var favoriten. Men när hon gjorde det på ett sätt där det var uppenbart att hon liksom ville se vad som hände (kanske bara är hon som var så förslagen?), när hon till exempel vägrade krama pappa godnatt medan jag fick hur mycket pussar och kramar som helst så lät vi henne veta att ja, även vuxna kan bli ledsna av saker hon gör. Hoppas att du kan bli favoriten någon gång i framtiden! 🙂

        • Intressant att läsa! För ja, som du skriver, det finns ju faktiskt en skillnad där.. smart

Write A Comment