Tack for klok feedback, svårt att veta om man reagerar på saker som händer just nu, eller om man reagerar på att man fått sin kopp full? Troligen det senare. Aja, baby steps baby steps. Men jag fattar nu att “småbarnsåren” är svåra år. Ingen underskattning där. Men woazaa.

Här kommer lite foton ifrån November, en varm månad. Det enda jag kommer minnas av denna månad är att Theo skadade fingret (mitt fel) och hur sjuukt mycket blod det kom. 10 stygn senare och nästan $2.000 dollar så är det fixat. Kass mamma.

Aja, här är vi i Gibbs Gardens, älskar hur KCs hand ramar in WK. 

Såg mitt första bomullsfält. Fun side note. När KC kom till Sverige första gången och vi åkte ifrån Arlanda (det var vinter) så sa han “ooo har ni också bomullsfält här?“.. det var snö han såg. haha

Original Walter bad bordsbön under Thanksgiving dinner..

WK älskar sin Strider! 

..och att leka i havet..
..och sin pappa..

KCs farmor och faster.. gud vad jag är tacksam att mina barn växer upp med lite familj närmare.

12 Comments

  1. Shit vad jag är avis på dina bilder! Du är grym på att fotografera!

    En annan sak. Vi står i begrepp att göra en nästan lång flytt som er och blir nervös när jag tänker på hur struligt det verkade vara med era möbler och lådor. Körde ni på movers eller typ frakt? Har för mig att era saker kom efter flera veckor? Våra grejer ska ta 5-7 dagar och vi ska bo på hotell under tiden så det funkar ju inte om det strular…

    • HYYUUUR OCH KÖR SJÄLVA!!!!! Våra saker var as sena, stod i värmen i typ en vecka så all mat fick slängas (kryddor etc) saknar fortfarande ryp 30 lådor och har FORTFARANDE inte fått något settlement

      • Åh nej, vilken skit!! Hoppas ni får tillbaka lådorna då! VI har redan bokat och betalat deposit så det är bara att hålla tummarna….

  2. 2000 dollar for å sy 10 sting???? Men gud, vi blir i Norge!

  3. Visst är det fint att få se ens barn med släkten? Det känns så bra att I har mormor, morfar och två mostrar som så nära anknytningspersoner utöver mig. Sedan att hon nu kallar mig vid förnamn och sin mormor för mamma.. Det är väl sådär kul ibland haha.

Write A Comment