Eller hur skriver jag bra mycket mindre om sömn nu? Tror inte att vi sover jättemycket mer än vad vi har gjort.. men det är en sådan skillnad att inte sova och vara hemma om dagarna, jämfört med att prestera på ett jobb. Är så tacksam och glad över att få vara hemma, (trots att jag typ vill dö, gråta, rymma varje dag som jag är hemma, damn kidz)

Anyway. försöker komma på saker att skriva men det finns liksom inget av intresse som händer. Det som jag vill skriva om, relationer etc, känns lite ocoolt att skriva om.. denna balansgång av att värna om folk och integritet. Hehe.

Jaja, här kommer foton på WK, som alltid. Älskar den ungen men känner mig så himla handlingsförlamad inför honom ibland. Har någon här gjort en re-bonding a-la Louise Hallin? If so, hör av dig!

 

17 Comments

 1. Hej! jag vet inte vad hennes re-bonding är men om det är att “laga” en anknytning el dyl så har jag gjort det med min äldsta. Hon var alvarligt sjuk som bebis och jag fick någonslags traumareaktion, tror att jag undermedvetet höll henne lite från mig för att jag var så säker på att jag inte skulle få ha kvar henne. När lillasyster kom fattade jag hur det kunde vara! Det tog tid och tålamod men vi kom ikapp med anknytningen.
  Vår lösning var precis det ni gör, tid tillsammans!

  • Oh, tror det du säger är jättevanligt med sjuka barn. KRAM. Precis så som du skriver känner jag, fattar nu med Theo vilken relation man KAN ha..

 2. Heja dig, Linnéa! Du är en superhjälte som klarar att passa två små barn och vara utan sömn. Det blir BÄTTRE, jag lovar!! Du kommer inte att fatta hur du överlevde de här tuffa åren, men det kommer du att göra, minnen kommer blekna och du kommer att kunna landa i att du varit och är GOOD ENOUGH PARENT. Det går inte att tänka klart när en är utan sömn, det vet jag av egen erfarenhet. Kram och styrka från en annan tvåbarnsmamma med söner

  • Känns såååå bra nu med att inte vara stressad över dålig sömn som innan. Men ser fram emot att titta tillbaka på det här och kunna sooova hela nätter!

 3. Ahh jag vet inte exakt vad re-bonding går ut på men det låter definitivt som något jag (vi) behöver.

   • Och den andra podden med Louise som handlar om barn mellan 3-18 år heter Kära barn :). Kan även tipsa om Knattetimmen som hon gjorde under många år. Jag har inte själv testat rebonding med min dotter då jag inte tycker vi har de oroligheterna i vår relation. Men vi sover ofta tillsammans fortfarande, alltid när hon ber om det men ibland frågor även jag om hon vill det. Känner jag att jag varit en frånvarande eller en trött mamma ligger vi och scrollar gamla Instagrambilder i sängen, eller kollar bebisfilmer. Hon älskar det!

 4. Svårt att få fram kommentarer idag. Försöker igen – vad är det för rebonding du tänker? Är du orolig att er relation tagit skada på något vis? Jag jobbar med barn & föräldrar, anknytning o samspel så kanske har något tips på lager. Men lättare att ge tips om jag vet vad du önskar vore annorlunda i din relation till honom?

   • Det går jättebra det om du inte vill lämna ut alltför mycket för en främling på näte så kan jag i mailet berätta vad jag heter o lite mer om vad jag jobbar med först. Ska passa på att försöka hitta o lyssna på avsnittet om rebonding så vet jag vad du lyssnat på innan.

 5. Är du rädd för att er relation liksom tagit skada på något vis? Eller vad är det för rebonding du menar? (Jobbar med barn o föräldrar i behandling så kanske har jag nåt tips att erbjuda, men lättare om jag vet vad du skulle vilja ha ut av det – vad önskar du vore annorlunda?)

Write A Comment