Med ork och energi som ett döende batteri så blev det beställda Halloween kostymer ifrån Amazon, Bananer och apor. Passar oss rätt bra tycker jag. Så mysigt det är att fira Halloween, världens bästa grej. En tradition utan familj på ett sätt utan istället firar man den med grannar, det är kul! Osvenskt?

WK fattade inte riktigt grejjen men tycker nu mer att allt är “scaaaaaryyyyyy” och lekar dygnet runt att han är ett spöke. Så both good and bad antar jag. Gillar att WK visade sitt businessinne och hos varje familj han trick och treatade hos tog godis till alla “one for mommy, one for Theo, one for me, one for nana, one for papa, one for daddy, one for doggy” Haha. 

 

6 Comments

  1. Så söta!

    Av ren nyfikenhet, vad gör gemene man av alla halloweendräkter? Verkar som att de flesta enbart har samma dräkt en gång och de är ju så seriösa (inte något hopkok av saker man ändå har hemma som typ påskkärringeutstyrslar). Säljs de vidare? Sparas de för barnens allmänna utklädning och lek? Slängs? Skänks? Tänker att alla amerikaner i vuxen ålder borde ha en hel garderob fylld med outfits om de “bara” behålls.

  2. Så frrrrrruktansvärt gulliga de är utklädda till apor (ni också för all del, men det är svårt att klå småbarn)

Write A Comment