Söndagen kom och med den freaking iskallt väder, fy faro. Det SNÖADE i Georgias berg och jag var nära att avbryta allt för jag frös nästan ihjäl. Men vi bet ihop! Vi åkte till en pumpa farm och där åkte vi på en hayride, mysigt såklart men saaaatan vad kallt. (WK har på sig KCs jacka.. så sött)

Att kolla på traktorer var en hit.. min pojke är verkligen en..pojke. Lite förvånad över att det blev så när vi här hemma varit så ointresserade av pojkgrejjer.

Tycker det här känns så typsikt GA och jag blir urirriterad varje gång jag ser skyltar som dessa.

Här ser det lite ut som om de fått måla GOD senare? eller som någon försökt måla över det?

Efter det iskalla äventyret åkte vi hem till KCs päron och karvade pumpor. KC är som vanligt the man in charge… och för första gången var WK intresserad av processen och inte bara slutresultatet. Oh, älskade unge. Jag är helt desperat efter att skapa traditioner nu när vi bor nära familj, allt ska göras på riktigt och sen ska vi härma det i alla kommande år. Ameeeen.

KC freehandade i år, eller vad man säger, så himla bra blev det! Ni får se resultatet i morron.

3 Comments

  1. Dina bilder <3 <3 Alltså saknar sånna här pumpin patches så mycket!! Har inte karvat en enda pumpa i år pga bor i lägenhet utan balkong men hotellet jag jobbar på har gjort det och till och med fått hjälp av en amerikansk gäst! Så gulligt men hon fick väl lite abstinens 🙂

  2. Du tar så otrrrrroligt fina bilder! Om dina barn någon gång skulle skriva en sån där uppväxtbok som alla föräldrar verkar frukta att deras barn ska göra så skulle du bara kunna publicera några av bilderna du tagit av dem när ni gör sånt här och alla skulle fria dig från misstanken att du någonsin varit något annat än en perfekt förälder diiiirekt. Tycker jättemycket om din blogg!

  3. Oh så fina bilder!! Här var det is på bilen imorse och senast igår sa jag “jag måste lägga en trasmatta på framrutan så att jag slipper skrapa rutan klockan sex på morgonen med en trött unge”. Sedan gick jag in och glömde mattan i bagaget. Joråmensåatte 🙂

Write A Comment