… men 99.9 av dem ser ut såhär? Kanske får det bli årests julkort ändå? APROPÅ KORT!!! CURTIS SVARADE!!!! Jag blev så glad att jag bokstavligen skrek rakt ut. Nå måste lyssna på detta podcast avsnitt, och vill ni ha hans adress och skriva ett brev så hojta.

(FYI, 3rd strike rule är en crap law,  “The three-strikes law significantly increases the prison sentences of persons convicted of a felony who have been previously convicted of two or more violent crimes or serious felonies, and limits the ability of these offenders to receive a punishment other than a life sentence.” Curtis third strike var att han stal 40 dollar… deppigt).

7 Comments

 1. Men det är ju såna kort som är som mest personliga! 😀
  Sen vi fått fler än ett barn så har korten blivit mer knasiga än uppradade XD
  Ett år satt ena grabben och försökte bita av mössan på lillbrorsan, det senaste försökte vår då 1,5 åring äta upp sin 8 åriga storebror medan mellanbrorsan skrattar. Det visar bara hur knasig familj vi är, vilket jag är ganska stolt över haha (vem vill vara normal liksom? XD och barn är ju ändå barn :))

 2. Åh, vad kul! Jag har tänkt i flera år på att bli “brevvän” med en inmate, men det har inte blivit av… får se till att ta mig i kragen nu! Ear hustle är verkligen en fantatisk podcast. Och three-strikes law är HELT SJUKT!

 3. Hur ser sockerbiten på brevskrivandet iom hans valda yrke? Går breven via 3 party eller direkt mellan er, tänker läskigt med adresser osv?

  • Alltså.. han tycker som jag, Third strike rule är en skitlag. Att ge ut min adress til någon som sitter inlåst stör mig inte alls, speciellt inte eftersom han stal, hade det varit en psykotisk mördare hade jag inte velat ge ut min adress.

 4. Den här bilden är ju SÅ. SÖT!! Och Theo <3 <3 Alltså den blicken! Han kommer bli en liten heart melter!

 5. Skicka ett på bara Theo! Blivande supermodell på honom, WK har ju redan fått vara på två (?) julkort ensam så inte mer än rätt att Theo får skina lite

 6. Det är oftast de korten som blir bra. De perfekta blir … så tråkiga.

Write A Comment