Kameran har legat nerpackad och jag tog upp den häromdagen. Så osugen på den sista tiden, men jag lovade mormor lite foton så här kommer dem! 

Vackra fönster har vi, men oekonomiska. Det är en tunn skiva glas och thats it. Svinkallt om nätterna och omöjliga att putsa.

En himla vacker blomma som kommer dö nääääär som helst.

Dåligt taget foto men det är ursvårt ljus i vardagsrummet.

Hade vi haft kompisar här nere så hade vi haft plats att bjuda in dem nu.. men istället ekar stolarna tomma.. aaaa ha ha ha

Köket.. detta projekt. Målade nedre skåpen mörkt blåa och älskar färgen. De övre skåpen målade vi vita och byggde även in utfyllnadskåp upp mot taket. Är väldigt njaaaa-ig inför detta kök. Den vita färgen matchar inte kaklet som typ är smutsgult. Måste byta fläkt och spis när vi i framtiden får råd… aaahhh. Tips på fix?

Dagens tips ifrån mig, köp blommor ifrån Trader Joes, de är bäst, vackrast och billigast!

15 Comments

 1. Så fint ni har det! Vi småfixade vårt 70-talskök med lite färg på luckorna, nya knoppar (ikea) och sen köpte jag kakeldekor som var självhäftande. Kanske inte superkvalité men oj vilken skillnad det blev! Har också hört att det finns färg man kan måla kakel med, samt en penna att “måla” i fogen.

  Tack för en fin blogg!
  kram Hanna

 2. Gud vad snyggt! Får lite ”House of Cards”-känsla när jag ser vardagsrummet 😀 (Dom har så jäkla fina färger i sina hus, får alltid en myskänsla av det, haha)

 3. Åh vad fint! Vad roligt att få se foton från ert hus! Om du inte vill måla kaklet / byta kaklet, vad sägs om att måla luckorna på överskåpen samma färg som på underskåpen? Det var ju superfint!

 4. Jättesnygg blå färg på luckorna! Och ja, kakelfärg finns, enkelt att måla med.

 5. Rustoleum säljer en speciel färg för just kakel. Finns att köpa i flera olika färger på home depot. Har inte testat just den produkten än men har målat om både en duschkabin och en countertop med deras produkter och har blivit imponerad varje gång med resultatet. What’s not to like with cheap facelifts?! Var bara beredd på att det med största sannolikhet kommer att lukta väldigt skarpt.

  & älskar blåfärgen!

 6. Himla fint det blev i köket!!! Vad ni har jobbat på!!! Kanske vänjer du dig vid kaklet men annars kan det nog målas om. Jättefint verkligen. Huset känns ”ljust och fräscht” men inte vitt och tråkigt.

 7. Tycker det ser väldigt fint ut! Och jättetack igen för paketet! Hoppas du fick mitt mail så att jag inte verkar dryg och otacksam :)!
  I feel ya med att well här skulle alla mina vänner kunna sitta.. Men inshallah blir det så snart 🙂 du är ju sjukt cool, det fattar folk snart!

 8. Ser ju superfint ut! Om luckorna var mer gråa åt det gula hållet hade det varit lite mindre skarp kontrast men tycker som sagt att det är jättefint!

 9. MEN HUR FINT!! <3 <3

  Det finns ju typ "klistermärken" man kan sätta på kaklet för att liksom dölja dem? Kan vara värt ett försök! Tycker att sånt där marockanskt kakel är så fint!!

Write A Comment