OK, vi är under kontrakt på detta hus (under kontrakt betyder att vi har lagt ett bud som köparen har godkänt) och det är ju kanske inte det vackraste huset i dalarna men det är ok.. Jag såg faktiskt huset flera ggr online men tyckte det var så fult så jag klickade aldrig på det. Jag tror att man kan med rätt enkla trick göra det fint. Typ fixa köket, ta bort en vägg, fixa det heeemska badrummet med den öppna toaletten… gaaaahhh VAD tänkte de??! Anywho, imorgon har vi inspektion och får alltså reda på allt som är fel med huset. Huset är inte där vi vill bo, i Roswell, utan i Woodstock som är mer “landet” eller vad man säger. Inte gångavstånd till något utanför the subdivision.. men det här området ligger på en golfbana, är väldigt barnvänligt, och har en jättefin lekplats. Känner mig lätt (läs: INTE lätt..) depp över det men vi har inte råd att köpa hus närmare ATL om vi vill ha lite ekonomisk freeeedom och inte vara helt huspanka. Gud, jag hoppas verkligen att det här är rätt. Rätt beslut med flytten, rätt stad, rätt hus. Väldigt osäker vilket gör mig rätt otrevlig.

 

27 Comments

 1. Jag tycker att det ser jättebra ut! Det som är fult går ju att fixa rätt lätt. Och altanen på baksidan! ❤️
  Det blir super!

 2. Marie Svensson Reply

  Det är ju ett jättefint hus. Tror det blir kanon med lite fix i kök osv. Inga jättestora projekt, skaffar ni dessutom en knodd till så har ni ju ett badrum var =)
  Lycka till

 3. Mimmi i MA Reply

  Huset är ju jättefint, och ingen brist på toaletter (bra när alla är magsjuka ) . Köket är ju helt okej, måla skåpluckorna vita och bo in er och sen om det inte funkar, renovera. Lycka till!

 4. Så helt superfint tycker jag! Vilket toppenköp, grattis! Tror ni gör rätt i att inte köpa för dyrt. Man vill ju ha lite pengar över i månaden för att kunna göra kul grejer i livet också, inte bara bo.

 5. Huuugggeee!! Och fint! Älskar amerikanska trähus. De är så fina.

 6. Tycker det ser jättefint ut! Och köket är väl super förutom möjligtvis de flammiga skåpen men det går ju att åtgärda. Fina färger också i huset vilket ju är sällsynt i USA. Och jag fattar inte grejen du menar med toan. Det är ju en toa i alla badrum bara att detta är lite större. För det finns väl en dörr till badrummet?

 7. Det är ju fint!!! Skulle det funka att måla köksskåpen? Om man tar loss dörrarna så kan man ta de nånstans för att bli spraymålade. Alltså om själva skåpen är bra men bara inte vackra.

 8. Alltså, jag tror det kommer funka!
  Du får väl bli bilburen som de flesta är där du är iallafall och ta dig till ställena där folk är mer som du. Plus om du hittar riktiga vänner så kan du ju helt enkelt låta bli politiksnack med folket runt omkring dig, “bara” vara hyfsat vänskaplig granne och ta det politiska raseriet och angsten med kompisar och likasinnade istället.
  Jag tror det är guld värt att ha den där finansiella friheten att resa och ta sig till ställen. Delvis kan du ju tillbringa en del tid i Colorado när du får chansen, delvis kanske du kan åka till Sverige i lite längre perioder nu.
  Och vad gäller husets fulhet så tycker jag det verkar mest kosmetiskt. Byta köksluckor och måla det i någon roligare färg är ju inga stora investeringar (så länge husägarföreningen tillåter det).
  Bak- och utsidan på huset är verkligen underbar, tänk med eldflugor och lite trädgårdsljus och sånt, en riktig oas.
  Och tänk så bra det blir när ni har familj på besök att alla får eget badrum och lite privatliv ;P .
  Kram!

 9. Men herrgud va fint och billigt!!!! Grattis!! Hus som vårt, i detta området går för mer, bara för en liten jämförelse

 10. Fint ju! Stort och fin tomt! Tycker inte alls det var fult utvändigt! (Eller invändigt).
  Många badrum! Men konstigt att ett var utan dörr!

 11. Men du! Jättefint ju! Lugna fina färger i rummen, stort och mycket utrymme för gäster. 🙂 Sen måste man tänka att om man tycker typ färgen på huset är ful (vilket jag inte tyckte det var) så kan man ju alltid spara ihop pengar för att måla och fixa efterhand. Men det kändes verkligen som ett HEM! Och till och med en hall när man kommet in! Stort plus om man har barn 🙂 Och vilken mysig trädgård/veranda/porchswing. Hoppas allt känns bra efter visningen. Hur långt ifrån släkt/Caseys jobb ligger det? Skulle väl vara det enda dåliga om det låg megalångt bort… Lycka till!

 12. Ser fantastiskt ut både på in och utsidan. Kändes öppet på ngt sätt. Hoppas att det blir bra och trivsamt för er!

 13. Kjempekoselig!<3 og alle de badene! Her kan alle gå på do samtidig:p

 14. Det ser jättemysigt ut ju! Tycker amerikanska hus är så mysiga överlag, känns så lyxiga. Tycker huset utifrån också ser mysigt ut. Det enda var kanske skåpluckorna i köket som inte var så charmiga 😉 Lycka till!

 15. Jag tror det är värt att bo lite längre bort om man slipper leva precis på gränsen för vad man klarar av ekonomiskt. SJUKT STORT för övrigt, men det känns det som alla ni tittat på har varit. Är alla hus i usa enorma eller??

 16. Förstagångskommentator…
  Gratulerar till köpet, hoppas ingetstörre kommer fram vid inspektionen.
  Kan bara säga att jag hade varit överlycklig över ett sådant hus till det priset. I San Jose, CA får man betala mer än dubbelt upp för en condo (townhouse) 1750 sqf 3bed/3bath i ett sådär område, så jag hoppas verkligen ni kommer att trivas, trots alla dina farhågor. Flyttade till USA utan att ens varit i CA innan, och upptäckte att ett hus är ett hus är ett hus, och jag kan skapa ett mysigt hem för oss, även om det inte är en 8-miljoners arkitektritad funkisvilla, som vi hade hemma i Sverige. Vi hyrde två olika hus innan vi köpte detta. Bara rätt människor är med, och allt runtomkring med kommunikationer etc funkar! Visst, annorlunda byggstandard här, men å andra sidan behöver man i CA inte bygga för att hålla kylan borta ett par veckor som det är frågan om, det är mer att hålla värmen ute som är intressant. Tycker vårt hus är solitt och bra och man hör inget av grannarna trots att vi är mitt i längan med toddlers på ömse sidor.
  Lycka till nu och gläds!!!

 17. Pauline Down Under Reply

  Men geez, fult?! Tycker det ar jattefint inuti & utanpa. Sa lyxiga badrum och bra kok (okej, kanske byta skapluckor) till ett fantastiskt pris. Wow. HUGE skillnad mellan australiensiska hus & amerikanska.

  • Ok inte fult men utsidan är ful.. den skulle kunna vara så snygg tänker jag och istället är den beeeeeige. Och skåpluckorna.. och toan utan dörr. Men ja, priset är ju grymt och vi har prutat.. men det ska det FAN vara om man ska bo i trumpland

 18. Men alltså, hur mysigt hus??
  Jag kan flytta in om ni inte vill ha det, hehe.

  Hoppas det är noll fel och att du känner dig mer pepp toksnart! Stor kram.

 19. Ser ju supermysigt ut! Och ni känns ju verkligen som en familj som ska bo på “landet” och inte i stan. Hoppas ni får huset, att det inte är några större fel på det och att du känner dig hemma när ni väl kommer till ro!!

  Kram Lotta

 20. Såg jättefint ut tycker jag! Grönt runtomkring, öppen spis, många badrum…

 21. Jag tycker det var väldigt gulligt! Det kommer att bli toppen, det är ni värda efter allt krångel och en orkan ovanpå det.. Livet med två småbarn är svinaktigt tufft ibland (med ibland menar jag x antal ggr/dag), men det blir bättre. Lovar!

Write A Comment