Nu är semestern slut. Stenslut. Aldrig är det så långt som till semester som precis nuuuu. Det var urfint att bara vara, vi åkte med KCs familj och satte oss på Floridas strand och där satt vi mer eller mindre i fem dagar. Pulsen gick ner några slag tills jag läste nyheterna.. fan jävla skit. Känns inte jättetryggt att gå mot ett kärnvapens krig mot Nord Korea.. Hur gör jag då? Åker till Sverige? Island känns som världens bästa land igen. Långt bort, litet och bortglömt. Snygga killar och ännu snyggare dames. En kompis ifrån Colorado skickade en screen print ifrån en jobb site och det var US Air Force som hade lagt ut sjuuuukt mycket positioner för anställning? Why oh why?!?! Eftersom Trump inte har har varit med i någon skandal på typ tre dagar nu så känns det som att vad som helst kan hända. (Iofs twittrade han det här.. fattar inte att han är president..)

Jo men hörrni, kul grej. Vi håller fortfarande på med att säga “thanks” varje kväll innan middag och det är så himla mysig tradition. WK är den som styr upp det varje kväll och förra veckan sa han “Thankful for baby brother, mommy and daddy”. Sööööötdööööden.

Mer? Vi håller på att köpa hus.. mer om det i morron. Måste  sova NU.

6 Comments

  1. Ååååh härligt med semester!! Min man och jag fick ryck och bokade första bästa biljett till London och spenderade en helg där. Sjukt skönt att baka åka iväg (och känna sig busig och spontan, haha).

  2. Gravid v 33, snorförkyld, börjar få förlossningsångest, mitt renoveringskaos o bråk med den sämre hälften. Det kommer inte att bli krig, jag har inte tid.

  3. Blev också impad av sandslottet, ni lär att hyrt in ett proffs som sen gått ur bild och så tar ni åt er äran 🙂

    Jag vill också börja med “Thanks” till middagen, ska testa ikväll 🙂

Write A Comment