Hej hej! Här sitter vi safe and sound i Florida, vi fick se en storm men inget mer och det är vi tacksamma över.. vi är så maktlösa inför väder och jag tänker på alla som inte hade samma tur som vi hade. Det är så mycket jag vill säga om detta men jag tror faktiskt inte att det är rätt tillfälle.. kram på er.

Grannen hade otur.. 

Dessa hjältar som så fort stormen var över styrde riktningen mot Florida för att hjälpta till att få tillbaka elen…

Vaknade upp dagen efter i Florida till denna soluppgång. 

 

7 Comments

  1. Är stormen anledningen till att ni har åkt till Florida? Eller hur är det i GA nu? Och när tror man att det här är över? Så himla hemskt! Ser detta på nyheterna hela tiden men känner ändå inte att jag hänger med. Hoppas allt är bra med er! Kram

    • Vi hade planerat att åka till FL på semester och när stormen kom så styrde den mot ATL mer än Savannah dör caseys farföräldrar bor så vi åkte dit för att kunna vara med dem om de behövde hjälp samt vara lägre ifrån stormen. Efter storme åkte vi vidare till FL så vi kunde kolla hur lägenheterna här hade klarat sig och nu stannar vi på stranden tills på lördag.

  2. Skönt att ni är okej. För övrigt börjar jag nästan böla när jag ser bilden med el-bilarna.

  3. Vi har haft otrolig tur och vi är väldigt tacksamma att vi kommit lindrigt undan! Idag påbörjades uppstädningen i kvarteret efter Irma…

  4. Vi är verkligen maktlösa inför vädret! Tur att det inte blev värre för er…! Vi är ju väldigt skonade i Sverige. Sedan vi flyttade till husbåt bryr jag mig dock mer om vädret. Stormar är jag ödmjuk inför …

Write A Comment