I dag har det gått sex månader sedan jag blev tvåbarns förälder och det känns helt sjukt att tiden gått så snabbt. Jag tycker att du fortfarande borde vara nyfödd?!

Theo, du är precis som sin bror, väldens gladaste bebis. Du tittar på oss med stora ögon och ler med hela kroppen så fort du får ögonkontakt. Tänk om jag kunde vara i samma zen som du, att jag vore medveten om alla som ger mig ögonkontakt och besvarade dem med samma leende du ger mig. Tänk om vi alla kunde ha den närvaron, då skulle det inte finnas ovänner eller krig. (inte middag på bordet heller iofs..)

Du älskar din bror och han är tyvärr inte alltid helt såld på dig. Oftast för att du vill vara för nära. WK har fattat hur kul det är med plåster och det är inte sällan han kommer och ber mig om plåster för att “baby hit me”. Jag tror du kommer få skulden för mycket av hans hyss i framtiden. Du är precis i startgroparna på att krypa, du ålar dig dit du vill, men nu står du på alla fyra och vaggar.. liksom tar fart. Med det så vet jag att våra lugna dagar är över. Jag fasar över de nästkommande sex månaderna.. jag vill fortsätta mysa och ta det lugnt! Du sover med mig och blir direkt lugn av kroppskontakt. Du vägrar att äta någon mat utan vill amma konstant, tyvärr börjar bli svårt att amma dig, även om jag inte tycker att det är jobbigt att amma publikt så är det lite svårt när du helst vill leka med brösten i stället för att äta..

När du föddes hade jag så dåligt samvete mot dig för att du aldrig skulle få samma uppmärksamhet som WK fick under sina två första år.. nu känner jag mer dåligt samvete mot din bror. Han har banat väg för dig och jag känner ofta hur WK har fått lära oss att bli föräldrar. Han fick bli stor så snabbt och nu kan du vara liten så länge..

Vi gick i kyrkan (!!) i söndags och prästen talade om meningen med livet och han beskrev hur meningen med livet för en kristen är Gud, jag kände inte igen mig.. meningen med mitt liv jag jag aldrig känt och jag vet inte vad det är nu heller.. men jag vet att det har med kärleken till dig och din bror att göra, för utan er två så skulle det kännas meningslöst.

Grattis på sexmånadersdagen älskare baby, baby brother, Theo, och Teddy.

3 Comments

Write A Comment