..att titta på hus.. att gå under kontrakt.. att bryta kontrakt.. att titta på hus igen.. att bråka om pengar.. det gör mig tokig. Jag vill inte bo i hus, speciellt inte i skitdåligt byggda 90-tals hus i södra USA. De är SKRÄP. Inte konstigt att allt förfaller när en storm kommer för husen är fan byggda av plywood. Jag vill flytta ut i skogen, utan internet (neej) och vara ute, att leka med mina barn, att inte köpa hela mitt liv på Amazon, vill leva utan lån, utan sopor, utan allt jäkla surrr. Tycker inte om hur södra USA är uppbyggt, är sur och out of place.

12 Comments

  1. Husen i Sverige är också skiiiit, framförallt alla hus byggda på 90-talet och framåt. Det är ett under att det inte är fler hus som faller ihop…Fast så har vi inte stormar på samma sätt som i USA, inte ännu iaf. Men kontentan – allt som är byggt från 90 o framåt är skit för det var då man insåg att man kunde tjäna en massa pengar på att bygga med billigt material.

    Jag hänger på naturlivet – röstar på alperna med kossor o får så att vi kan ysta vår egen ost 😀

  2. Å nej vad tråkigt! Kan ni inte bo in er lite innan ni köper något? Kanske för mycket stress nu när ni nyss har flyttat. Haha! Jag skjuter allt på framtiden.

  3. Heeej! Förstår att frustrationen och ovissheten är dryg som faaan. Såna där “världsliga” saker som strular kan verkligen få en att vilja gå off the grid och bara leva livet som det var menat att levas, fritt och lyckligt ute i skogen… Men… jag tror att allt kommer bli bra. 🙂 Har läst din blogg länge och du är så rolig och smart och cool, det KOMMER lösa sig till det bästa. 🙂 Även om kanske saker just nu är röviga. Hoppas ni får tillfälle att träffa dina nära och kära snart, låter som det skulle behövas… Jag hejjar iaf på dig och håller tummarna härifrån Norrland! Stor kram!

  4. Fast alltså, husen i USA överlag är ju skitdåliga oavsett var en bor. Vår standard är helt överlägsen! Kommer ihåg att jag och dåvarande maken tittade på lyxlägenheter i ett av Trump towers på Manhattan och jag bara ville gråta när jag såg konstruktionen och hur de resonerat kring material o dyl.

Write A Comment