Hur var er helg? Vi hikade och var imponerade över alla gröna träd! Stor skillnad mot Colorado som var så torrt. Här är det så hög luftfuktighet att man är helt dygnsur efter bara några minuter i skogen. Annars var vår helg rätt rövig. Blir nog så när man inte tar tag i det som ligger och gror på en gång och låter det ligga stinka upp hela hemmet innan man råkar ut i ett monstergräl. Jag har hemlängtan, eller bortlänktan kanske.. och det är vad det är.. men jag saknar Colorado, det var hemma för mig och vi lämnade det och jag är tillbaka på ruta ett igen och det känns tungt. Men det är klart det är så..

Sitter och tittar på MTV VMA just nu, älskar alla punches mot le trump.

6 Comments

 1. Jag förstår, men tänker att du kanske kan se det som en nyttig övning (lätt att säga till andra, svårt att leva själv…). Egentligen kanske det inte spelar så stor roll var ni bor. Du kan säkert – med tiden – skapa dig ett sammanhang som känns bra, även i Södern.

  Men visst jag förstår. Om ett år sitter jag själv i samma sits. Vi bor ju på tre platser, Los Angeles, Montreal & Stockholm. Efter en lång sommar tillsammans i Montreal, ska han bo här hos mig i Stockholm ett år och sedan ska jag bo hos honom i Los Angeles ett år (om allt fungerar som planerat..). Därefter ska vi fatta beslut. Kanske blir det någon helt annanstans. Men det är inte lätt. Och då pratar vi ändå inte amerikanska södern, utan Kanada och Kalifornien…

  Stackars dig. Jag lider med dig, men tror ändå att det kommer att ge sig med tiden.

 2. ALLTSÅ. Det är som om du och jag har haft EXAKT samma helg. Bor i USA. Flyttade från en stat, till en annan för hans jobberbjudande… och nu vet jag inte om dom två åren vi har varit här är “slutet” utan att vi kommer flytta vidare. Men inte tillbaka dit jag vill. Jag vill bara tillbaka, och tänker ihjäl mig på vart gränsen går liksom. Har inga barn eller så, men gift. Amerikanare är så “jobbet går först” och jag hatar det. Varför lever man inte först?! Varför bor man inte vart alla ens vänner är? Jag vill inte börja om heller… världens bråk i helgen också… vill inte va negativ Nancy, men pengar är fan inte allt alltid… Phu…

 3. Åh, jag känner igen mig så himla mycket. Efter 4 år på Australiens västkust ska vi flytta tillbaka till min mans hemstad i Queensland (440 mil bort).
  Dels är det ett jobberbjudande som var lite för bra att tacka nej till för hans del, och dels kommer det bli cirka tusen gånger bättre att ha familj i samma stad så vi får lite avlastning + kusinhäng för vår niomånaders dotter.
  MEN jag älskar Perth där vi bor nu. Underbart väder (inte galen luftfuktighet som det är dit vi flyttar), nära till havet, jobbsäkerhet för min del, vänner osv. Samt litegrann den här känslan av att att behöva börja om på nytt IGEN. Suck.
  Nu har jag visserligen bott staden dit vi ska flytta i 8 år tidigare och ut fortfarande en del vänner där, men tycker helt enkelt bättre om Perth överlag. Jag hoppas att det kommer bli annorlunda nu när vi har ett nytt sammanhang med barn, och att all fördelar av att ha familj på nära håll (som jag älskar) + tryggare ekonomi kommer väga upp.
  Men förstår precis känslan, jag måste bita mig i tungan ibland för att inte vara en Negative Nancy!! Det kommer säkert bli toppen när ni väl landat lite och du fått ett eget sammanhang igen. Kram!

  • Waaahhhh, känns lite skönt att inte vara ensam i båten!! Hoppas det går bra för er och med flytten..

 4. Det kommer snart kännas som hemma när du fått landa lite. Det kommer ordna sig. Stabilitet kommer infinna sig, nya vänner kommer träda fram och nya favoritställen att handla på/ käka vid likaså. Med allt nytt så blir det läskigt men samtidigt så har du alla chanser i världen att börja om på en ny kula , nyskrivet blad i en helt ny bok. Nu skapar ni nya minnen , ni visar att ni vågar testa er fram och ert nya hem kommer bli hemma om ett tag och du kommer kunna gå i mörkret om du vaknar mitt i natten och känna igen varenda vrå, en dag i taget goding.

  Det bästa av allt ? Alla ställen du saknar – finns kvar . Vännerna där också och minnena och fotona . ❤️ lycka till med allting kramar

Write A Comment