I går åkte vi upp till bergen i GA, ca 40 min norr så finns det berg fulla av träd, skillnad ifrån Colorado! Vi åkte dit för att se the solar eclipse för där uppe var det 100%, nere i ATL ca 97% kanske? Det var SÅ häftigt. Tyvärr vågade jag inte ens försöka ta foton eftersom jag köpt en ny kamera lins (av en fotograf jag följer på insta! Starstruuuck) och är så rädd att förstöra den.

Jag tycker by the way att mina foton blir blurriga när jag laddar upp dem här, urtrist! Men vet inte hur jag ska göra för att fixa det.

Annars är det inte så mycket som händer.. håller på att tagga upp mig för ett monsterbråk som jag och min partner in crime kommer ha i eftermiddag. Det ligger i luften om man säger så. Har i redan kommit på mitt “Ok, I might have been overreacting – tal” så det kanske inte blir så farligt.

Älskar denna pojke så mycket att jag blir knäpp.

Så fina skuggor av månen!

..och på kvällen jagade vi fireflies hos farmor och farfar.

3 Comments

  1. sparar du bilderna för webben? alltså ex i photoshop, att du minskar bildstorleken och sen save for web and devices? gör du det kan det vara att ditt bloggverktyg helt enkelt komprimerar bilderna och suger musten ur dem. jag tycker de är fina hursomhelst. så mysigt ljus alltid!

  2. Pingback: Dragon fruit smoothie - Linnéa i USA

Write A Comment