Hoppas ni har en fin dag, det har inte vi, för hela USA är ett jäkla avgrundsvråååål av hat just nu och har varit en vecka.. eller sedan november? Dunno. Men bortsätt ifrån det är det väl bra. Mycket tack för att vi är vita och för att min livskamrat är en vit utbildad man. Gråååt gråååt gråååt. Nej, men det är ett jäkla jobb att bo i södern och vara liberal, hur är det då att bo i södern och vara en minoritet? Fy faaaan. Vet inte vart jag ska ta vägen med all min frustration?! Borde inte låta det få utlopp på facebooks kommentarsfält iallafall… synd att jag inte lär mig den läxan. Vaknar varje morgon och tänker att i dag är dagen då jag inte ska bråka med folk jag inte håller med om.. sen tittar jag på FB och tänker HELVETE HELLER ATTAAAAAACK.

Tänker att jag kanske borde skriva under en privat blogg i stället så jag kan skriva lite mer vad jag tycker och tänker men till vilken nytta? Då kanske det är bättre att bråka med nazzar på FB?

Här kommer ett foto jag säkert kommer ta bort om några veckor… Men hur sött? Han verkar ha lust att potträna igen så det borde vi kanske ta tag i… någon dag.. suck.

7 Comments

 1. Men heja dig! Så himla imponerad över att du pallar att ta striden, speciellt när du bor mitt i lejongropen… Tänker att det är SÅ viktigt för så många, men kanske speciellt för dina barn ❤️

 2. Hahaha så går vår grabb också!!! Kom på honom i veckan då han dragit fram snabeln och stod och prickade genom staketets cirklar och skrek – titta mammadag träffar hålet; då jag frågade vad han höll på med…

 3. Hej Linnea,
  Later jobbigt med allt just nu. Ville bara saga kom ihag att andas! Vi ar battre an det dar avgrundsvralet!
  Kram,
  Annika

 4. FÖRSTÅR DIG! och ja, kämpa på, någon måste ju säga emot. Men fattar att det tär.

  Sjuukt go bild!! Haha.

 5. Kämpa Linnea, kämpa!
  Men visst, det är så otroligt att så många runt oss är så fulla av hat till andra. Det finns, tyvärr, överallt. Satt för ett tag sedan i samtal med en kvinna som aldrig någonsin skulle erkänna att hon är rasist men det är hon. Mycket “de där” och “dom där”… Många skulle aldrig erkänna men de vill inte ha något annat en svenskar som grannar/arbetskamrater/dotterns pojkvän osv osv.
  Tragiskt att vi inte kommit längre…
  Gillar i alla fall fotot!

Write A Comment