Hej! Long time no see.

Vi landade i ATL den 28e Juni KC körde ner ena bilen och Hunter och nu är vi alltså samlade. Vi bor hos KCs föräldrar, som så generöst låter oss stanna här. Våra möbler är i Denver fortfarande.. allt är i Denver förutom de tre resväskor vi har med oss. Orkar inte ens bry mig över hur sent vårt flyttlass är, det är så sjuuukt mycket ös nu med barnen. Att inte ha ett eget hem, plus att KC pluggar 24 timmar om dygnet för att ta det saaatans Bar igen gör att det är svårt (10 dagar kvar av plugg), men vi är glada att vara här och det är helt fantastisk med all hjälp vi får ifrån KCs familj. Än så länge känns det som semester eftersom vi inte börjat något liv här, men det kommer väl. Nu kollar jag lite på hus, försöker lära känna GA och försöker förstå vad vi ska göra här. Men det blir bra. För att KC ska få lugn och ro de sista dagarna inför the Bar så åker jag, kidsen och mina in laws till Savannah och lämnar KC ifred. Längtar till havet och det lugn som det ofta för med dig.. undrar om det kan dränka kaoset med barnen? Troligen inte. Dessutom hittades en alligator på stranden för några veckor sedan. URK.

Över lag så saknar jag Denver.. men jag känner hopp inför detta kapitel med. Det är spännande med nytt och med vad det nya kan föra med sig. Men det är ensamt. Det är nog därför det ekar så tomat här.. det är så mycket att göra om dagarna med barnen.. men inget görs liksom. Inget som jag kan tycka vore av intresse att läsa.

Innan vi lämnade Denver så tog vi familjefoton.. hej och hå. 157 foton som är sååå bra! Ni kommer tröttna på dem 🙂

 

 

20 Comments

 1. Shit Linnéa!!! Det är mkt med bara en unge, fick krupp idag flera ggr och insåg att Abbe är inne i en extra jobbig period. Och extra jobbigt är det när jag är extra trött…
  Och du har en vilding + en bebis… alltså det är helt galet och jag fattar inte hur du och alla andra får till det… respect!!!
  Jobbigt med att han måste göra the bar igen!!!! Men sen så!!!!

  Men vad mkt nytt såklart! Bra att ha aktiviteter till W för att hitta vänner och använda tiden till något som är bra för honom också!

  Puss

 2. Så roligt med nya inlägg.
  Minns att du skrev om Bar för länge sen också.
  Det är väl nya lagar i en annan stat som ställer
  till det, när Casey börjar jobba i en annan stat.
  Snart är han klar, vad härligt.

 3. Frida Karlsson Reply

  Vad roligt med en uppdatering!
  Önskar er lycka till med hus jakten.

 4. Kolla hus längre in mot stan för att undvika de mest konservativa områdena (typ East cobb, Alpharetta, Milton). Fler unga “liberals” i Decatur och ev kanske till och med Brookhaven.

  • Hej!! Är du en atl tjej?? Vi har kollat marietta och Roswell mest.. KC jobbar i Canton så vi vill att hans pendling ska vara så kort som möjligt, men inte för nära canton. Hört massa bra om brookhaven!

   • Ja gud ja då jan ni inte bo i “stan” det förstår jag helt. Sån slöseri med tid att sitta i trafiken. Vi bor i Dunwoody och det känns bra faktiskt. Vi båda jobbar i buckhead så det går på 12-20 minuter att ta sig dit.
    Har bott här i Metro Atlanta sedan 2003. Hoppas att du kommer att trivas.

 5. Emma johansson Reply

  Your back!
  Var rädd att du slutat blogga! Varit inne och kikat efter uppdateringar flera gånger! Ni är modiga som vågar riva upp allt och börja om! Lycka till!!

 6. Mulatt du uppdaterat! Varit in och kikat många gånger… 🙂
  Jag beundrar ditt mod och din positiva inställning. Har du alltid varit mer att glaset är halvfullt än halvtomt eller har du jobbat på det? Jag är mer åt se problem och bekymmer och jag önskar verkligen att förändra det.

 7. Ett annat S Reply

  Spännande med nystart! Det kommer alldeles säkert att bli jättebra så snart ni har landat “på riktigt”.

  På tal om ingenting: supersnygga byxor! Får man fråga var du har köpt dem?

 8. Bilderna!!

  Och det kommer att bli spännande att läsa om ert nya liv, klart att det kommer bli bra när ni väl landar. Är impad av ert sätt att förhålla er till stora förändringar!

 9. Superfina bilder! Kul med en uppdatering. Verkligen spännande tid framför er! 🙂

 10. Spännande med nya äventyr, men förstår att det är blandade känslor. Tar ju alltid en stund att landa i allt och komma in i livet igen efter en sådan flytt. Lycka till med allting <3

Write A Comment