21 Comments

 1. Hoppas ni mår bra hela familjen efter flytten.

  Har läst din blogg sen du och Casey bodde i
  södern förra gången innan ni flyttade till CO.

 2. Hoppas flytten gått bra! Förstår om du har fullt upp med annat men det är toooomt utan dina inlägg!!

 3. Stalkar dig på insta så får iaf lite inblick i hur livet rullar på, men håller tummarna för att du snart skriver här med 🙂

 4. Men hallå! Var äääääääääär duuuui?
  Jag kommenterar typ aldrig men nu har det gått helt sjukt lång tid. Glad frånvaron är pga slapp/upptagen och att inget hänt!

 5. Jobbigt och känslomässigt med flytt från en plats som man trivts med, I know! 🙁
  Önskar er lycka till med flytten och nya delstaten, kommer bli bra!

 6. En flytt innebär alltid att man förlorar något. En vardag på en viss plats. Ett umgänge. Men den innebär också att man FÅR något nytt. En vardag på en ny plats. Ett nytt umgänge. Svärföräldrarnas närvaro, i ditt fall. Jag hoppas att ni, om några månader åtminstone, känner er glada och nöjda att ni flyttade. Känns det hemskt efter, säg ett år, kan man ju flytta tillbaka. Så tänker jag ang. vår Göteborgsflytt. Kram och skriv gärna hur det gått!

 7. Underbar fin bild.
  Jag förundras varje gång jag kliver utanför dörren och lyfter blicken, vi är ju surrounded by the mountains.
  Vart jag än åker så ser jag topparna eller väldigt stor del av berget ( eller vulkan för den delen ) och jag tröttnar aldrig på den vyn.

Write A Comment