Det är sådan sjuk skillnad på hus i Denver jämfört med hus i GA. Vårt hus är här.. ni ser hur litet och skrangligt det är. Byggt 1929 tror jag? Nu har vi sålt det, skriver på papper den 16e. Ekkk. Men kolla på hus i GA, som alla nu är till salu för mindre än vårt hus här i Denver. Är det inte SJUKT?! NU tycker jag iofs all alla de här husen saknar själ.. men ändå. Jag kan leva i ett själlöst hus om jag får ett stort kök. Tyvärr kan vi inte köpa hus som de jag länkar till. Vi vill sänka våran månadskostnad och kommer alltså köpa hus som är lååångt ifrån dessa.

Hus ett. Trädgården!!!

Hus två. Fasaden!! Allt annat var rätt fult.

Hus tre känns ju rätt perfekt.

Hus fyra, köket har konstiga skåpsluckor men SÅÅÅ FIN PLANLÖSNING!!!! Skulle aldrig lämna köket. NEVER.

Hus fem. Öppen planlöööösning. Arghhh. Och spännande att en drönare tagit foton. 

12 Comments

 1. Har alltid tyckt att ert hus i Colorado verkar så mysigt och som att det just har en själ jämfört med så många amerikanska hus. Jättefina mäklarbilder och OMG tegelväggen i köket. <3 Jag har typ aldrig varit i ett nybyggt'ish amerikanskt hus som känts genuint; för det mesta känns det som att rör man sig för fort så kommer kulissen braka ihop… typ.

 2. Men sista huset tyckte jag hade liiite själ ändå! Klart mysigast om du frågar mig 🙂

 3. Vilka slott! Wow! Känns väldigt amerikanskt, i alla hus känns det som att jag skulle vilja måla om överallt och byta ut alla skåpluckor i kök och badrum och kakla om alla badrum 🙂 Men sådant får man ju bortse från, det är ju relativt “enkelt” att göra om efterhand. Det viktigaste är ju läget och sen större planlösningsgrejer och annat som är meckigare att ändra.

 4. Britt-Marie Reply

  Husen är jättefina och ni kan säkert hitta något magiskt i er prisklass. Följande tycker jag är viktigt i ett val av hem: högt i tak, mycket ljusinsläpp, bra kök och badrum, utsikt och en fin trädgård som inte kräver för mycket arbete. Och en planlösning som passar för en barnfamilj. I det första huset skulle Theo och Walle komma bort och aldrig hitta er, haha., även om det är oroligt fint. Bra om huset är skyddat så att barnen kan vara utomhus men inte kunna rusa utanpå gatan. Bortse från sånt som ni kan ordna själva som fula färger osv.

 5. Wow, och du kallar ditt gamla hus för gammalt och skrangligt?!! haha. Här i Madrid bor vi i trânga lägenheter om man bor i City. Jag antar att det är lite som NY. Jag bor i en som har 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök och det lâter lagom för 2 personer men det är trângt…och vi bor mycket bättre än mânga andra jag känner. Vi fâr inte ens plats med ett matsalsbord i vardagsrummet. Och köket…spanjorerna som älskar att laga mat, äta, äta och äta…allt cirkulerar ju kring mat här och sâ har alla smâ trânga avlânga kök där man aldrig fâr plats med ett köksbord ens. De äter aldrig i köket. Ibland kikar jag pâ annonser pâ riktigt stora lyxlägenheter (tänk, miljonärslägenheter) och inte ens där har de ordentliga kök i en bra storlek ifall man jämför med resten av lägenheten och dess storlek.
  Jag brukar kolla pâ dessa program pâ spansk TV som är frân Canada där de gör om hus ât olika par och sen skall de välja ifall de vill bo kvar eller “list it” (love it or list it tror jag det heter) och sitta och sukta efter en stoooooor lägenhet och ett stoooort kök som är fyrkantigt, dvs i kvadratform inte avlângt. Min porr är dessa program hehe.

 6. Hahaha… vet inte om jag ska skratta eller gråta över hur mycket man får för en halv miljon dollar i GA jämfört med San Diego. Här går det typ inte att hitta ett pyttelitet 1 BR hus för mindre än 600K. Kommer aldrig ha råd att köpa hus här. Vi borde kanske köpa ett slott med olympisk pool i Georgia istället?

  • Njae, sa illa är det väl inte i SD… visst hittar man större hus än 1 bedroom för $600k! Fast billigt är det ju inte.

Write A Comment