Vi började morgonen med att kolla in kvarterets brandstation, så roligt att bo nära en den. Brandmännen brukar laga pancakes till kvarterets barn och de är verkligen sååå populära. I dag fick WK låtsas köra brandbilen och sätta på ljuset. Han blev så exalterad att han blev blyg, aldrig sett det innan.  Sen var de tvungna att åka på något uppdrag. Hej då!  Vi gick hem och lökade hemma resten av dagen, WK är halvsjuk för han kryper ut ur hundörren HELA TIDEN utan varken tröja eller skor. Blir iskall och sjuk. Men ändå så himla roligt. Vet inte hur många gånger vi inte kan hitta honom och sen visar det visar sig att han är ute och leker för sig själv i trädgården. Spelar ingen roll om det snöar, regnar, eller är mörkt, han vill ut. Att bo så här i city med trädgård är fantastiskt, men tänk att bo på landet. Vilken dröm! 

4 Comments

  1. Steker pannkakor till barnen?? Så ohyggligt gulligt! Jag undrar vad som skulle hända om blåljuspersonal i Sverige gjorde det i områden som pekats ut som socioekonomiskt utsatta.

Write A Comment