Print Friendly, PDF & Email

Så min vän, den persiska sanndrömmaren drömde alltså att vi flyttade till GA. Det gjorde min vän A också.. och hon Katarina Zellner. Så vi lyssnade, haha, nej. Vi har pratat om det länge.. och har varit ett så svårt beslut. Men nu ligger iallafall vårt hus till salu. Här kan du se det om du vill.. men förvänta er inte ett svensk, vitt, fräsch, uppdaterat hus.. hehe. Jag hade tänk blogga mer om detta men shit, vi har redan tre showings bokade, och huset har bara varit ute i två timmar. Vi kommer inte ha öppet drop in, utan alla visningar får bokas i förtid. Håll tummarna för oss!

31 Comments

 1. Huset var är ju som taget ur en katalog eller de har programmen pâ tv när de gör om hus! Jättefint! Blev lite nyfiken pâ det här mediumet i Sverige. Betalade du henne? Hur gjorde du det eftersom du bor i USA? Gjorde du det efterât eller i förväg?

 2. Så spännande! Blir det Atlanta? Grattis! Det måste kännas skönt att ha landat i ett beslut.

 3. Vad kul! Och vad fint ert hus är, och inredningen! Så kul att se mer av hur det är ni bor idag.
  Förstår att det måste ha varit ett svårt beslut att ta, men jag är säker på att ni kommer få det bra där. Familj är viktigt! Stor kram!!

 4. Nu behöver man ju faktiskt inte sanndrömma för att veta att detta var på gång…urk…jag vill ju säga åh va kul och Grattis men nä det kan jag inte – för jag är jätteego och vill ni ska stanna här skämt o sido – jag tror det är ett väldigt bra beslut för er som familj och Jag har ju aldrig vart i GA så får väl komma och hälsa på ❤❤❤ ses i nästa vecka

 5. Välkomna tillbaka till Georgia. Inte världens bästa stat, jsg håller med, men familj är viktigt! Jsg bor visserligen söder om Atlanta och misstänker att ni hamnar norr om stan men jag har en snart två-årig tjej som gärna leker med WK 🙂

 6. Åh typiskt nu när vi börjar flyga till Denver och när vi ska få standby biljetter på långlinjerna nästa år 🙁
  Samtidigt JEEJ för nu får man komma till Atlanta när man ska besöka er 🙂
  Viktigaste är att ni mår bra och fasiken, det är synd att USA är ett sådant u-land när det kommer till childcare osv.
  Behöver ni flytthjälp så älskar jag att bära haha 😀

   • När vi börjar flyga till GA så flyttar ni säker tillbaka till Sweden hahahahaha
    Äsch! VI kan alltid ta reunion i CO. Fast jag har alltid velat se GA så jag kommer nog ner o fönar upp håret och tar min skånska dialekt som en söder dialekt “in south of sweeeeden we speak like this bröl bröl bröl, just like you do here in the south” hahahaha

 7. What a beautiful house! I loved the little corner in the kitchen in “mur”! Where in Atlanta are you moving? My husband is from a little town an hour from Atlanta:)

 8. Gud så spännande! Och vilket fint hus ni bor i! Berätta gärna mer om er flytt, alla ifs, buts and whys!

 9. Vad coolt! Jag vill höra mer om det! Hoppas det dyker upp några rikingar som älskar huset och köper det på stört.

 10. Tittade på dina instastories. Vill bara säga att WK är helt bedårande! Och det som day care-personalen tog upp… de klagade på att en tvååring betedde sig som en… tvååring? WK är ett prima barn, sedan finns det institutionella verksamheter som vill ha tysta, fogliga individer utan känsloliv och vilja. WK hade varit en i längden på valfri föris i Sverige! Mitt barn blir upprör, besviken och arg flera gånger dagligen. Försöker att lura personalen att han är trött så han får gå från bordet innan de andra barnen. Kivas med de andra kidsen om leksaker. Blir mammig när han ska lämnas. Massa försvårande saker. Inget av detta har tagits upp på utvecklingssamtal eftersom det är så barn är! WK är perfekt, fortsätt stå på hans sida. Jag tänker alltid att jag hellre backar min son en gång för mycket än en gång för lite.

   • Instämmer med allt Lin säger! WK verkar fullkomligt normal (och är alldeles charmerande) och ett barn som inte får utbrott är väl mer att oroa sig för tänker jag… Spännande med flytt! Jag älskar förresten drar hus, det är något med amerikanska hem (grooov generalisering, jag vet) som verkar så stabila och hemtrevliga?

 11. Vad roligt och spännande med en flytt! Georgia är ju väldigt fint också 🙂 vart flyttar ni? Stort lycka till!

 12. Neeej! Vad tråkigt. Väldigt själviskt av mig! Men jag hoppas att det blir jättebra för er och att det känns som ett bra steg. När flyttar ni? Kramar!

 13. Såå fint hus ju! Tycker mycket mer om ert hus än det svenska “fräscha” huset i sådana fall. Undrar också hur en husförsäljning går till i USA !

 14. Spännande! Och det går visst se att det bor en svensk i det huset!
  Nu blir jag ju nyfiken på varför ni flyttar och hur det ska bli!

 15. Så spännande, antar att ni kan få mkt mer för pengarna i Georgia? Dessutom nära Caseys familj?

 16. Så roligt för er! Ser fram mot att höra mer om era framtidsplaner. Håller tummarna flr en lyckad försäljning!

 17. Vilket fint hus ni har bott i! Tycker det såg himla mysigt ut 🙂 Gillade iden om att ha sängen stående på en stor matta. Spännande med flytt för er (igen). Är det mycket för att komma nära familj? Har ni redan boende och arbete i Georgia? Stor kram <3

Write A Comment