Så jag har precis inhandlat New Wash.. eeekkk. Det här “shampoo” är så hypat här att jag är extremt taggad att prova. Jag är en sucker för reviews and social media när det kommer till nya produkter och denna har synts mycket i mitt flöde. Influensers är liksom my shit, jag går på allt! Här marknadsförs New Wash som något helt NYTT men som biffmarsvin (älskar verkligen namnet) sa på min instagram.. det verkar vara en version av balsam metoden.. och är det så, så är det en dyr version av den. Haha.

Vill du läsa mer? Gört här och här hos Cecilia Blankens, eller här hos odessadarling, här hos seasons and salt.

Har någon av er kört balsam metoden? Jag håller på att avvänja mitt hår ifrån min var tredjedags tvätt nu och det är peeest och pina. 

15 Comments

 1. Jag testade köra med balsam men antingen så var mitt tålamod bara alldeless för kort eller så gav det mig verkligen ingenting. Jag kommer knappt ihåg resultatet, mer än att det kändes otroligt oinspirerande, och att min hårbotten blev helt sjukt torr och flagnade massor.

  Men allt kan ju inte passa alla. Och att tvätta håret är bland det tråkigaste jag vet haha så det hade ju varit sjukt skönt att slippa göra det! Så lycka till, hoppas det passar dig toppen 🙂

  • Haha, jag hatar att tvätta håret jag med och vill sååå gärna göra det mer sällan men mer intensivt än varannan dag

 2. Urtekrams Nässle schampo – utan tillsatser och så vårdande att man inte behöver balsam.
  Min hårbotten har gått Bananas sen jag blev gravid men med detta blir det inte irriterat. Köper mitt på amazon.

   • Glömde säga tvättar håret 1 dag/ veckan men borde vara 2. Mår så sjukt illa att jag inte tar ett steg utanför dörren om jag inte måste.

 3. Har du någon info om hur man kan få tag på schampot i Sverige? Blev sjukt sugen på att testa…

   • Jag kände att mitt liv hade nått sin mest ospännande höjd efter att både min kompis och jag klippt av långt hår till kort, och jag drömde att vi fick löss och båda var så sjukt nöjda med att vi i alla fall var korthåriga. Snacka om att småbarnsträsket färgat av sig in i varje liten vrå av medvetandet.

 4. Använder du stylingprodukter i håret? Om inte så kanske du ska sluta med schampo helt? Min yngste son, numera snart 24, la av med schampo och tvål när han var cirka 17 år. Visst, han luktade väl inte hallonsaft de första veckorna och håret såg rätt smutsigt ut ett tag men numera fungerar det väldigt bra. Han duschar och tvättar sig enbart med vatten och en duschboll som skrubbar. Han försökte ett tag utan deo också men det gick inte så det är det enda han använder. Och tandkräm!

Write A Comment