Gaaaah! När har folk tid att blogga? Inte konstigt att bloggandet dör ut, alla har väl vuxit upp och skaffat barn?!

Jag ska försöka få tid i morgon.. och tills dess kan jag tipsa om:

Senaste avsnittet av Penntricket, ÄLSKAR Lady Dahmer och allt hon lärt mig genom alla dessa år, vill att hon ska podda själv så jag får höra henne non-stop. Vill så gärna skriva mycket mer om det här ämnet, men det passar sig helt enkelt inte här. Kan inte någon av er som skriver mer anonymt ta upp detta?

Detta avsnittet av This American Life, sååå bra!

Detta inlägg om smink av Kitty Jutbring. Jag har alltid varit rätt ointresserad av smink och känt mig lite utanför tittar in när folk snackar om det, men nu är jag liksom på en annan planet. Vad ÄR contouring etc. Jag bryr mig om hudvård så jag ska SLIPPA sminka mig. Det är liksom målet. Men yes, jisses vad mycket smink det är i ropet nu?

Just nu läser jag denna artikel om vad som gör ett bra förhållande.. meck.

.. och lyssnar på Black Flies.. en sång som jag så ofta återkommer till.

…och här kommer fyra instagram foton ifrån de senaste dagarna.

Titta vem som vaknar mer och mer, Theo! Nu två månader gammal!

HEJ vad det haglade i Denver i går! Kolla här! 

Teacher Appreciation Week. Vi köpte med bagels och kaffe till alla dagisfröknar, sen fick WKs huvudlärare samt assistenter presentkort. Nu: pank.

Jag började läsa denna bok, och tre timmar senare gjorde jag ALLT jag lärt mig man inte ska göra. Jag och Casey råkade i luven på varandra av ev massa olika anledningar och lilla WK blev så himla rädd, mitt i allt hade vi liksom glömt bort att han kunde höra oss. Fy farao. Aldrig mer! Världens sämsta föräldrar var vi.

Så, sov gott.

 

11 Comments

  1. Visst är det hemskt när man blir så arg så man skrämmer barnen! Ibland flippar jag ur totalt och jag känner mig lika hemsk och dålig varje gång. Jag ser ju hur dåligt pojkarna mår av det. Så nu har vi börjat med ett tecken som gäller hela familjen – om vi tycker någon skriker för mycket och verkar behöva en time out så sätter vi armarna i ett X framför oss. Det fungerar faktiskt. Man får den där extra sekunden att fundera på vad man håller på med!

    • Men vilket bra tips!! Det ska jag försöka lära WK! Han kanske är för ung men bra att ha senare i så fall. När man är så där skogsarg så är en extra sekund väldigt värdefullt!

  2. Läste du i Freckled Fox-bloggen om att de nästan blev skjutna?! Hoppades att du skulle kommentera det, men jag förstår om du har fullt och och fokuserar på annat nu!

  3. Nu orkar jag inte läsa hela den lååånga artikeln om hur förhållanden håller men jag har läst rubrikerna. Och har genast fått typ dåligt samvete. Vad svårt! … 🙁

  4. Jag har själv reflekterat mycket över det där med sex och vad som är för kvinnan egentligen, ska lyssna och se om jag kan knåpa ihop något.

Write A Comment