Leeeerooooy Jeeeennnnkins får mig alltid att skratta. Har du inte sett så titta här.

2 Comments

  1. Såg att jag kommenterat på fel inlägg, haha. Menade ju kommentera på inlägget ovan:)

  2. Hej Linnea!
    Följer din blogg och ville därför bara säga att jag tycker det är fantastiskt att ni äntligen verkar hittat en lägre stressnivå och balans i livet. Tänker skit samma att du inte jobbar och visst det kanske kan vara lite tråkigt att alltid göra de flesta hushållssysslor men samtidigt hur kul är det att sitta vid en dator på ett jobb 8 tim om dagen? och sen komma hem och fixa.. man är inte “mer värd” som kvinna bara för man tjänar pengar och det är synd att många feminister tycker så. Jag är feminist och så länge man gör det som känns bra för en själv, i hjärtat, i magen, då har man lyckats tycker jag! Då lever man jämställt oavsett om man tjänar pengar eller inte. I alla förhållanden måste man kompromissa och skulle du vilja jobba eller om allt skiter sig- ja då löser du/ni det! Kvinnor har i alla tider klarat sig bättre än männen trots att de ibland varit beroende av dem! Vi är grymma och för mig är det viktigaste att leva livet som JAG vill, oavsett vad andra eller samhället säger hur jag ska leva. Så länge du och din familj mår bra så gör ni rätt! Sen löser ni resten tänker jag på vägen..
    nu blev det en lång kommentar men kände att jag ville säga att jag tycker ni gör helt rätt eftersom ni nu verkar njuta mer av livet, oavsett om du jobbar hemma eller på ett jobb:)

Write A Comment