Nu har vi haft en extra medlem i familjen i tre veckor och det känns himla häftigt. Vi har haft KCs föräldrar här, nu är min mamma här och nästa lördag åker hon hem och lämnar oss till vårt eget öde. Känns läskigt och skönt. Läskigt för jag vet inte huuuur vi ska få ihop det när vi har två barn som skriker.. och skönt för att det känns som vi är redo att köra solo ett tag. Älskar att ha gäster, älskar inte att anpassa mig efter andra människor. Svårt ekvation. Blir bara värre dessutom. Idag har jag stört mig på att mamma bara dricker en klunk vatten åt gången. Hatar mig själv för det..  Men VEM dricker en klunk vatten åt gången? Någon som sitter på Nobel middagen kanske? Själv dricker jag minimum alltid tre.

Att ha en minigrist till är urmysigt, älskar nyfödingar. De är så mjuka, fina och lätta att älska. Att ha en storebror hemma gör definitivt att bebisbubblan kanske känts mer som att vara ensam nykter på ett raveparty. 
WK är så himla fin mot sin bror, han klappar, kramar, visar upp sina leksaker, bjuder på sin napp om lillebror gråter etc. Är imponerad av hur fint WK tar emot sin bror. Han är stolt! Vi gör ingen big deal av Theo (Ja, har jag sagt det? Bebis heter Theodore Anders Martin Geiger) till WK och pratar generellt inte så himla mycket om honom utan låter han vara en liten sovande nisse. Vi ber inte WK krama eller göra något med Theo och det verkar passa WK bra att han får vara initiativtagaren till deras relation. De två första veckorna har Wk varit väldigt pappig och nu den senaste veckan har det gått över till att vara mammig. Älskar när WK är mammig så det känns fint men svårt såklart att finnas på en armlängdsavstånd jämt. I dag var vi och badade, jag gick och ammade Theo och WK ville bli buren så jag fick lyfta upp Wk samtidigt som jag ammade och insåg först efter en minut eller så att Theo ammade inte alls utan sov.. och mitt bröst låg liksom på hans huvud och var till allmän beskådan. Det är ok, inte första gången.. inte sista gången, men lite så har det känts för mig hittills, det är kaos hela tiden, men mysigt. 

Fotot är taget av Darlene

3 Comments

  1. Det ser og høres så koselig ut! Gleder meg til den dagen jeg får oppleve det samme! 🙂

Write A Comment