Inte riktigt.. vi är inte döda, det känns som vi lever mer än någonsin. Inte en chans att vara döda här när livet rullar på i 200 km i timmen. Jag känner precis som jag gjorde med WK, lyckligare än någonsin. KC säger att jag går runt med ett leende på läpparna hela tiden. Jag vet inte om det är hormoner eller inte men det känns så himla bra! Jag är så klart helt slut, överväldigad och livrädd också, men wooah. Så häftigt att man FÅR skaffa barn, det är så stort, mäktigt och fantastiskt och jag får liksom göra det här utan att fråga någon. Mindblown. Jag har SÅ mycket jag vill skriva om, hur det var att föda, hur det startade, hur jag ville mörda KC under tiden. Hur WK hanterar allt etc. Men jag är i dag en levande napp för den här minigrisen och vet inte riktigt hur man skriver på en dator samtidigt som man torrammar.

Här kommer lite foton på vår senaste addition (Jag kommer tvinga KC att skaffa tusen fler barn.. no biggie).

15 Comments

 1. Men alltså! Så himla himla söt!

  Jag älskar att du skriver “Så häftigt att man FÅR skaffa barn, det är så stort, mäktigt och fantastiskt och jag får liksom göra det här utan att fråga någon. Mindblown.” Har aldrig tänkt på det så men det är ju så himla träffande!

 2. Anna i Bay Area Reply

  Nämen hallelulija så gosig och rosig och fin!! Han är helt fantastisk.

  Jag känner mig lite träffad som ställde typ tusen frågor till ditt förra inlägg så jag vill bara förtydliga att jag förstås inte förväntade mig att få svar på dem på direkten utan mer “det här skulle jag vara nyfiken på att läsa mer om så småningom”. Jag drömde förresten inatt att vi var på ultraljud och de sa att det var en pojke till och vi grät av glädje – försöker inte ens bli gravid nu men funderar mycket kring syskonfrågan så det var så mysigt att se dina fina bilder <3.

  • oh nej! Ingen träff alls, förlåt om du kände så!! Det kommer, Måste få minigrisen att SOVA bara.

   • Anna i Bay Area Reply

    Haha va bra, fick lite dåligt samvete som dundrade på med frågor trots att jag preciiis hade konstaterat 100% igenkänning på att ha superont efter kejsarsnitt 😉 Jag hade nog världens sämsta smärttröskel. Ska bli roligt att läsa om dina tankar sedan när minigrisen fattat galoppen.

 3. Men alltså jag är helt färdig med barnskaffandet. Helt färdig. Min 2,5 åring rev ett helt Kappahl idag. Och sexåringen kör hela tonårstrotsregistret. Hela dagarna alla dagar i veckan. Och så gör du så här. Lägger upp bilder på världens gulligaste unge. Vill ju typ ha tusen små söta ungar till nu. Ska bara sova lite först. Och skaffa tålamod. Grattis till sötaste lilla farbrorn!

 4. Han är så himla, himla liteeen! Och lik sin bror tycker jag 🙂 Har mina varit så små?! Antagligen inte i och för sig… Hur mycket vägde han?

 5. Vad underbart att det känns så! Och vilken fantastisk liten gosak alltså, herregud så gullig!!

Write A Comment