Hej och hå. Morgonen startade med att WK råkade sparka mig rakt i ärret/såret när jag satte på honom byxor.. jag fick en anledning till att ta en av de smärtstillande tabletterna de praktiskt taget tvingar på en på sjukhuset (oxycodone) och nu sitter jag här framför datorn och känner mig aningens loopy.. tycker inte om känslan av att inte vara luddig i huvudet som de ger. Bloggen är ekande tyst dessa dagar och instagram är lite mer lättillgängligt. linneageiger heter jag där. Ska knopa på en förlossningsberättelse när jag får tid.. 20 år eller så?

8 Comments

 1. Jag fick bara Ipren och alvedon i 1 vecka efter kejsarsnittet, inget annat. Men klarade mig bra på det, hade knappt ont alls!

 2. Aj! Men jaaa, längtar efter förlossningsberättelse. Men ta din tid herregud. Jag har minsann inte fött ett till barn men hinner ju aldrig blogga ändå… hur gör man egentligen?

  • Kg fattar inte vad folk får tid ifrån? Tror kanske inte att de gör och lägger sig kl 8??

 3. Tog ont att läsa det där, stackarn 🙁 Hur klarar du dig med barnen och hemmet och ärret?
  Jag fick något intravenöst första kvällen och sen bara lite paracetamol….Inte undra på att jag hade så ont.

  • Oj! Jag fick “Ipren” 600mg de första dagarna, och dag fyra de riktiga drogerna

 4. Fy fan vad våra barn ska misshandla oss hela tiden.. aj!
  Ta din tid med bloggen. Vi alla finns kvar (och längtar haha).. grattis tvåbarnsmorsa!

Write A Comment