Varför är Mars en ovanligt bra månad?

Jo, för att det är en månad av vår! Iallafall lite, nu brukar det iofs snöa mest i Denver i just mars men inte i år, i år ska det vara våååår känner jag.
Vi får träffa Ninja, spännande!
Jag kommer äta Jell-o i Mars för det får man på sjukhusen här. Känns också spännande! Sist jag åt och även första gången jag åt Jell-o var när WK föddes och jag minns att det var SÅ SJUKT GOTT.
Jag har två dagar kvar på jobbet! Wiiiho!
Mamma kommer om 20 dagar, pepp pepp pepp på den!

Alla dessa foton kommer ifrån Mars förra året. 

 

12 Comments

 1. Mars kommer bli en bra och fin månad för er. Skönt och roligt att få besök, vi uppskattade verkligen besöket samt lite avlastning när min familj kom på besök när Everest föddes.

 2. Vilken månad du har framför dig – bebis, mamma och Jell-O! Har aldrig ätit Jell-O, ser så väldigt oaptitligt ut. Däremot åt jag sushi som första mål efter mina förlossningar, min svägerska fick uppdrag att fixa det när hon kom på besök!

  • Haha gott med Sushi! Men Jell-o kan ju inte vara gott… tror jag var mer sugen på socker!

 3. FY vilka fina bilder av dina män där i slutet! I Göteborg är det extremt grått kan jag meddela.

 4. Så glad för din skull . Riktigt kul att följa.<3du lever livet jag trodde jag skulle ha uppnått innan jag blev 30 men istället så står jag här ensam, utan sambo (gjorde slut efter fem år ) och utan barn och utan djur .i min nya hyresrätt som kostar massor men orkar inte vara vuxen och köpa en bostadsrätt än. Det enda jag prickade in från min dröm från förr var Volvon . Automat . Bensinare . Dyr som fan . Haha men jag jobbar på att inte försöka jämföra mig med andra , försöker inse att mitt liv kanske suger men ändå duger trots allt , och din blogg är en av få som gör mig på gott humör för du är så ärlig och härlig genom allting . Tack tack <3 massa kramar till dig <3

  • hannabanan Reply

   Så skönt att läsa din kommentar, för jag får en känslan att nästan alla är lite missnöjda med sitt liv på något sätt. “Tänk om jag hade gjort så här istället för sä här…” Jag är gift med en man jag älskar mer för varje dag och vi har ett barn på väg, MEN jag har verkligen inte den karriären jag trodde jag skulle ha vid de här laget.. Så jag känner precis som du, mitt liv är inte perfekt men det är bra ändå <3 Man kanske inte ska tråna efter det man inte har utan vara nöjd och glad med det man har. Men det är svårt att inte jämföra sig med folk runt omkring sig… så svååårt!

  • Tack Sanna, gillar det du skriver “suger men duger” alltså det gör mitt med! Stor stor kram.

Write A Comment