I fredags fyllde min kära mor 60 år och jag hade köpt henne urbra biljetter till musikalen The Book of Mormon på China teatern men hon kan inte gåååå! Så HIMLA tråkigt! Biljetterna är premium seats och visningen är nu på lördag. Sverige är det tredje landet att sätta upp denna musikal efter USA och Storbritannien. Den är gjord av South Park Trey Parker och Matt Stone nissarna så det är en liten kul Colorado connection också. Biljetterna kostade 2 050,00 kr, och du kan väl ge mig ett skambud så far vi se om jag accepterer :). DELA GÄRNA!

Så här står det på China Teaterns hemsida:

The Book of Mormon är mirakelmusikalen från South Park skaparna och kompositören bakom Disneysuccén Frost. Överöst med priser och hyllad som en frälsare av den komiska musikalgenren är den Broadways största succé under 2000-talet. Genom sin kärleksfulla historia som mästerligt kryddats med knivskarp komik har den attraherat såväl unga som äldre teaterbesökare och fått dem att både tappa hakan och garva käkarna ur led.

The Book of Mormon gör nu storstilad succé även i Sverige. Den 26 januari hade den premiär på China Teatern och hyllades till skyarna av både kritiker och publik.

7 Comments

Write A Comment