Hej vänner!

Som ni ser så är denna blogg under construction, spännande och läskigt. Jag är en vanemänniska och vill att allt ska vara som det alltid varit men det här känns som ett litet ansiktslyft och iom min nya hobbie så passar det bra. Heeheehee.

Men jag tänkte fråga er, vad tycker ni?
Hur läser ni denna blogg? Mobil? Via blogloving? Via annan app? Via dator?
Är det något som inte fungerar nu? (fotona krånglar, I know) Något som ni avskyr och som måste ändras? Något ni gillar? Något ni önskar? VAD ÄR EN BRA FONT??!

Tex.. i kategorin till höger som heter “YOUR FAVORITES” så kommer de fyra mest kommenterade inläggen upp, tre av dem är inlägg där jag frågar vilka ni är. Jag tänkte se om det är något annat inlägg som kanske borde ligga där istället? Typ den när jag pratar om kulturkrockar som denna, eller denna? Eller har du något annat inlägg du gillar och tycker borde vara där istället? Eller är det så att ingen egentligen bryr sig? Jag tror kanske på det sista.

36 Comments

 1. En kul grej bara, där på högersidan under “your favorites” ligger ett inlägg som heter “vem är du?” från när ni bodde i alabama… Då skrev du såhär: “Vart kan jag söka jobb? Ska jag börja på Mcdonalds och arbeta mig upp eller chansa och ringa Mr Trump direkt? Jag känner själv att Trump känns mer rätt än Mcdonalds, frågan är bara om den amerikanska arbetsmarknaden håller med mig i den frågan.”

  Antar att du inte känner likadant angående Trump idag? Så sjukt ändå! Men lite komiskt också… 🙂

 2. Hej Linnea! Blev lite paff nar jag loggade in pa din blogg och allt var lite annorlunda. Hittade forst inte kommentarer, men efter att ha last igenom andras forslag, inser jag att vi alla tycker ungefar samma sak. For dalig kontrast pa text, jag ser knappt vad jag skriver just nu pa kommentarerna.

  Annars hittade jag nagot annat som du borde uppdatera. All about me! Det skrevs nog innan du ens var gravid med WK, eftersom han inte ens namns, och nu gravid med nummer tva.

  Ett annnat tips ar att gora en snygg bild i headern! Du tar ju sa underbara foton, och jag kommer ihag dina fina julkort tex. Supersnygg familjebild, den vid staketet du vet vilken jag menar! Snygg familj, snygg bakgrund/natur och man glad av att se dig, och vet vilka man laser om, speciellt om man ar ny lasare! Som det ar nu ser det lite kallt och tomt ut, enligt min asikt. Kanske annan font pa just Linnea i USA. Personligen tycker jag det ar jobbigt att lasa bloggar med reklam, men jag forstar ju givetvis varfor man har det, men det verkar det som du har tagit bort!!

  Annars ar det jatteroligt att folja dig som vanligt, jag har varit absent lange nu fran bloggandet och forsoker komma igen, bade pa min egen och lasa pa mina favoriter!

  Stor kram!!

  • Liz! Jag har saknat dig! Det är så svårt med låsta bloggar för jag får ingen uppdatering när det är nya inlägg 🙂 Hur är det med dig_ Alla förslag du skriver om kommer att ske så håll till godo, inklusive header! Tycker ni verkar ha det så himla fint i Japan!! Vilket äventyr!

 3. Jag har inte behövt klicka en enda gång för att läsa dina inlägg, läser oftast via safari på telefonen. Men förstår att det är irriterande som någon skrev och skulle också föredra mörkare text 🙂
  Spännande med dagis för WK

 4. Hvis man kan få komme med et ønske så ønsker jeg hele innlegget på forsiden istedenfor at man må trykke “continue reading”. Ellers ser det kjempefint ut! 🙂

 5. Läser på ipad. Texten är för blek, det är väldigt dålig kontrast och ännu värre i kommentarerna. Jag kan nästan inte se vad jag skriver. Dessutom ska man inte ha seriffer (dom där små ‘fötterna’) när det ska läsas på skärm, dålig läsbarhet. Också väldigt liten font. Håller med om att det är bättre att inte behöva klicka vidare för att läsa hela inlägget, det behövs bara om det är ett extremt långt inlägg.

 6. Läser på mobilen, safari.
  Håller med ovanstående om continue reading och kommentarerna.
  Ser inte någon av länkarna “till höger” eftersom jag inte läser på dator, kanske lägga in de i menyn till vänster?
  Har en bild på rubrik som är avhuggen, jag skickar bild.
  Skulle även gärna ha mörkare färg på texten. Inga problem med fonten.

 7. Frida Karlsson Reply

  Jag läser via mobilen. Gillar inte continue Reading knappen. Vill hellre kunna läsa hela inlägg på första sidan. Saknar kommentarerna eller ett smidigare sätt att se dem.

 8. Håller med om alla kommentarer om just kommentarerna och “continue reading”. Angående font.. så vet jag inte. Utöver att jag inte tycker den nuvarande fonten passar ihop med stilen på fonten på dina rubriker och bloggnamnet. Hjälpsamt va ;)?
  För inlägg i högerkanten så tror jag det hade varit roligare med några inlägg som mer representerar dig, kanske ett om att vara utlandssvensk, ett om WK, ett om KC, ett om Ninja, ett som handlar om att vara ute i naturen, ett om din mormor och att vara hemma i Sverige eller något sådant. Inser att det blev lite för många, men du fattar nog iaf hur jag tänker 🙂

 9. Jag efterlyser gärna en “renare” font, med färre detaljer. Jag vet inte hur man ska förklara menexempelvis har bokstaven M (m) och K (k) små fötter och tvära streck. Läser man på mobilen är texten ganska liten och allt “bös” blir störande för ögat.

 10. Jag läser via datorn (Windows 10, Chrome). Allt ser bra ut, har inte märkt några buggar! Men hade föredragit om länken till kommentarerna fanns under inlägget och att man tog bort “Continue reading” längst ner för inlägget är ju redan slut liksom. Plus att jag hatar när man måste klicka sig in på varje inlägg på bloggar, är min blog pet peeve 🙂

  • Håller med Magda!!! Såg faktiskt inte ens vart jag kunde kommentera igår, haha. Sen klickade jag på continue reading fast inlägget redan är slut, och de bloggar jag slutat läsa är när jag måste klicka in på varje inlägg. Gillar när de är framme (#bekväm). Jag läser oftast via mobil och allt text och färg är väldigt ljus? Gillar lite skarpare ton så det är lättare att läsa, om du förstår hur jag menar??
   Keep up the good work! 🙂 Ska ni förresten låta WK gå på dagis eller hur tänker ni? Sjukt med så dyra avgifter. Ni får anlita au pairer 😛

   • Tack, ska fixa allt du sager til om! Och ja, dagis borjar om tva veckor.. graaaaaat!

 11. Jag läser vis mobilen! Skulle älska om man kan trycka på kommentarer och se dem och sen inte behöva gå tillbaka för att läsa nästa inlägg, utan att det ligger under (som på Elsa Billgrens blogg) Går det att ordna tro? 🙂 jättefint annars!

  • +1 på kommentarerna! Dessutom så uppskattar iallafall jag att alla inlägg kommer i ett flöde och inte som nu när man måste klicka dig in på varje inlägg. Älskaaar din blogg så kommer fortsätta läsa ändå men det är en sån grej som är så tidskrävande och jobbigt haha!

   • Tack att det finns fler som tycker så! Jag tycker det känns som att allt fler bloggar har den där knäppa designen med “continue reading”, så ruskigt störande att behöva hålla på o klicka in i inlägget för att läsa, ut i listan o in i nästa inlägg. Dålig interaction design!

    Jag läser på min padda, numer en modern variant så det mesta funkar. Set inte saker på sidorna men det gör mig inget, vill bara läsa inläggen.

    Tack för en fin blogg!

 12. Mobil! Pch det var lättare att kommentera med förra designen, nu ser jag inte hela mailadressen ex. 🙂 och personligen gillar jag om det finns en knapp direkt under inlägget med “kommentera” då är det lättare att komma sig för! Tack för jättebra blogg!!

 13. Via mobilen! Jag tyckte det var en bra ide att ha till höger de mest kommenterade inläggen. Men som du säger kanske inte just de inläggen när vi berättar vilka vi är. Så bara kör på!

 14. Jag läser via Bloglovin (mobil eller dator) och allt funkar. Tydligt och lättläst. Läser utlandsbloggar eftersom jag gillar att läsa om vardagslivet i andra kulturer.

Write A Comment