Print Friendly, PDF & Email

untitled-1
untitled-3

untitled-4

untitled-5

Det bästa med att skriva här på bloggen är att jag kommer i kontakt med så mycket fantastiska folk, många som jag nu kallar nära vänner.

Jag fick länge kommentarer av ”S”, och tyckte alltid att hennes liv var så häftigt och.. i brist på andra ord.. brett? Man kan leva smalt och man kan leva brett och det känns som S gör det sistnämda. Typ fearless.

S är iallafall Sara och nu har vi inte bara kontakt via det anonyma internet utan utan även via mail, och ja, hon lever verkligen ett brett liv! Utan att avslöja Saras privatliv här (som borde bli en bok), så är hon föräldraledig med sin dotter. Dottern är “skaffad” på egen hand och det ger mig gåshud att tänka på. Jag tycker det är det största och häftigaste! Elooooge till alla ensamstående föräldrar som gör allt.
Poängen med hela inlägget är att tipsa er om Sara! Sara syr nämligen! Sara syr tygblöjor bland annat! Det är de vackraste små tygblöjorna man kan tänka sig och jag har fått en till vår lilla ninja bebis. Längtar sååå tills vi kan se den här lilla tygblöjan in action på världens minsta lilla plattrumpa.

Sara är som sagt föräldraledig och syr med dottern på ryggen. Är inte det fint?  Det känns som ett teamwork. Återbrukat material så bra för naturen 🙂

Så om du letar efter julklappar och vill stödja en liten “business” så tycker jag du ska kolla in Saras saker här på facebook. Och vill du maila Sara så kan du göra det på denna mail: madebyssweden@gmail.com

6 Comments

 1. Vad fin!

  Har blöjorna något lager som gör att de inte läcker/blir fuktiga på utsidan när bebisen kissat? Eller måste man ha blöjbyxa/skal utanpå?

  Bra jobbat! Sy på Sara! 🙂

  • Jag ska nog lata Sara svara pa det, men jag brukar sjalv alltid ha ett skal utanfor mina blojor just for att de inte ska lacka.

  • Tack! Vad glad jag blir!

   De håller en stund utan något skal (beroende på hur mycket bebis kissar såklart :)). I somras då det var varmt hade min dotter ofta bara på sig en blöja utan skal då vi var hemma. Eftersom hon inte hade några andra kläder på sig i övrigt kunde man lätt känna på blöjan då den började bli lite fuktig på utsidan. Jag behövde då oftast byta efter 1.5-2 h för att det inte skulle gå igenom. Men generellt behövs blöjbyxa eller skal med den blöjtypen jag syr. Ju äldre de blir desto mer klåfingriga blir de ju dessutom, så nu när dottern är över åtta månader är det bra att ha skalbyxa så att hon inte kommer åt att dra upp knuten 🙂

 2. <3 Och hur duktig är du inte på att fotografera?! Så fina bilder!

Write A Comment